Cape Cod and the Islands, Cultural Events 2012

Work and Travel, Събития в САЩ 2012/07/20

Китно, красиво, уютно, зелено – все думи, които подхождат не на коя да е дестинация, а на една от най-популярните и най-търсена от вас – Cape Cod (MA), наричана още Кейпа. Около 20 на брой градчета и два невероятни острова Nantucket и Martha’s Vineyard привличат вас, туристи от цял свят и редом с това организирането и провеждането на безброй различни събития.

Съгласно новите правила на Department of State, които са за спазване, а не за нарушаване, всеки един от вас трябва да посети поне едно културно събитие и да разкаже за него, а на Cape Code и островите, те не се никак малко. Точно напротив, за всеки вкус има по нещо. Ето точно от тук много бързо и лесно можеш да избереш събитието, което искаш да посетиш в зависимост от това в кой град се намираш на Кейпа, от това какво предпочиташ – изкуство, музика или нещо типично американско, и лесно да съобразиш датата на събитието с твоя day off.

Cape Code

The Brewster Band – от 1 юли до 2 септември всяка неделя от 18:00 часа може да се забавлявате с група доброволци музиканти на открито. Мястото е Brewster, доброто настроение задължително.

Hyannis Summer Arts and Craft Festivalтези, които се интересуват от изкуство и занаятчийство и искат да видят сто от най-добрите занаятчии на New England, не трябва да изпускат тази възможност. Насладете се на добра музика, кулинарни изкушения и невероятни занаятчийски демонстрации на 21 и 22 юли.

Summertime Fair добра храна, книги, пуканки, състезания и още….. Harwich, 11 Август 2012.

2012 Citizens Bank Summer Concert Series – фондация Изкуство на Кейпа и Citizens Bank организират седмични безплатни концерти на открито в 8 различни града на Кейпа. Нужно ви е само одеяло,  плажен стол и разбира се night off. Подробности в кои градове ще се проведат концертите може да намерите тук.

Marta’s Vineyard

Ако се интересувате от риболов и по точно от акули и винаги сте искали да се впуснете в такова приключение, не трябва да пропускате 2012 Мonster  Shark Tournament. Подроности за това събитие и за много други може да откриете на официалния сайт на Marta’s Vineyard Events. Все пак ще отбележим, че лично ние НЕ харесваме подобни инициативи и ги намираме за жестоки, но оставяме всеки, който желае, да посети събитието и придобие лично впечатление за него.

Nantucket

Подобно на Marta’s Vineyard и тук за смелите и авантюристите ще се проведе Nantucket Anglers’ Club Tournament започвайки на 24 Август 2012. А пък за тези от вас, които предпочитат да релаксират и да се наслаждават на добра музика отново на открито на плажа Jetties Beach, да не пропускат Boston Pops на живо на 11 Август 2012. Подробности за тези и още много други събития открийте тук.

Тагове: , , , , ,