Франкенщайн – чудовищно добър театър

Билети за концерти и събития 2012/06/19

ОБРАТНО

Този Франкенщайн е различен. Тук чудовището получава глас, за да разказва, за да поставя въпроси за себе си и човечеството. Създаден и захвърлен, но надарен с интелект и съдбата да учи бързо, за да се сблъска със злобата към различното, но и с красотата на всичко което ни заобикаля. Създанието тук е чудовищно, но и много човешко.

Франкенщайн, постановка на Кралския национален театър, предавана в България

Великолепната игра на Бенедикт Къмбърбач (сериалът Sherlock, War Horse) и Джони Лий Милър (Endgame, Trainspotting) и режисурата на носителя на Оскар Дани Бойл (127 Hours, Slumdog Millionaire, Sunshine, Trainspotting) гарантират уникално преживяване. Дани Бойл стига до там, че разработва два варианта на пиесата, в които главните герои разменят ролите си на Виктор Франкенщайн и Създанието.

Франкенщайн е част от инициативата на British Council и National Theatre, Лондон, която дава възможност постановки от британския театър да бъдат прожектирани в киносалони. Ако си мислиш, че това ще съсипе театралната постановка – не си прав! Актьорското присъствие, рядко вижданите театрални ефекти, уникалната сцена на Кралския национален театър и умелата кинематография правят преживяването неповторимо. Доказва го и емоционалната реакция на публиката в киносалона.

Не пропускай следващата прожекция на Франкенщайн

20 юни 2012г. 19.00 ч. София Cinema City (Mall of Sofia)
29 юни 2012г. 19.00 ч. Пловдив Cinema City (Mall of Plovdiv)
6 юли 2012г. 19.00 ч. Бургас Cinema City (Mall Galleria)
13 юли 2012г. 19.00 ч. Русе Cinema City (Mall of Ruse)
20 юли 2012г. 19.00 ч. Стара Загора Cinema City (Mall Galleria)

Билети можеш да закупи в киносалоните, като цената е 15 лв за възрастен.

Тагове: , , , ,