Личният опит на Orange консултантите. Роси и нейното WAT лято с High Sierra Pools

Work and Travel, Пътуване след WAT 2013/12/06

Аз съм Роси. От един месец работя в офиса на Orange в Студентски град. През лятото на 2013 година ходих на бригада и работих за High Sierra Pools. Бях в Rockville, щат Мериленд. Градчето е много приятно за живеене, спокойно е и е много красиво. Не е голямо и има удобни автобуси, с които можете да отидете до някой мол или супермаркет. От Роквил можете да стигнете до столицата Вашингтон с метро и пътуването отнема само 30 минути. Аз ходих няколко пъти – разгледах всички музеи, видях Белия дом, Капитолия, мемориала Линкълн и още много неща. Столицата е интересна и интригуваща – ако ходите в САЩ, горещо ви препоръчвам да я посетите!

 

Както вече споменах, работих като спасител за компания High Sierra Pools, която се погрижи работната част от програмата ми да протече чудесно. Посрещнаха ме на летището и първо отидохме до централния офис в Arlington, откъдето си взех униформата. След това ме закараха в къщата, където щях да живея 3 месеца. Квартирата беше хубава.  Живях с още 5 човека, настанени по двама в стая.

Басейните ни не бяха много далеч от квартирата. До моето работно място стигах с колело за 20 минути. Част от съквартирантите ми работеха на басейни, които бяха само на 5-10 минути пеша. Първият ми работен ден започна с обучение. Моят супервайзър ми показа и обясни всичко, което трябваше да правя – как да проверявам хлора и pH, как да чистя басейна, какво да правя с помпата и др. Басейнът не беше никак лош, хората бяха много мили с мен и се държаха съвсем приятелски.

В края на сезона ходих на круиз до Бахамите. Беше уникално преживяване – най-готиното ми пътуване до момента!

Круизният кораб бе с внушителни размери! На него имаше всякакви забавления – казина, заведения, мини голф, басейни, водни пързалки…

За мен това лято беше много полезно. Научих се да се справям в трудни ситуации, защото, признавам, на басейна имаше такива. Радвам се, че работих за High Sierra Pools, защото работата като спасител ми помогна да стана по-отговорен човек, а и освен това всички в компанията са много готини и беше наистина хубаво .

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,