Как да разнообразиш студентската си бригада в Denali National Park

Work and Travel, Пътуване след WAT, Събития в САЩ 2015/08/13

Все повече студенти, участващи в програмата Work and Travel, избират да прекарат своето лято в Аляска. За мнозина първите асоциации, с които свързват щата са спокойствие, студено време, дива природа, мечки и лосове. Но това далеч не е всичко, с което студентите, избрали тази дестинация, могат да запомнят Аляска.

„Необятната земя“ предоставя много и различни възможности, с които можеш да разнообразиш своето лято. Една от най-посещаваните дестинации в Аляска е Denali National Park. Тя е предпочитана както сред туристите, така и сред студентите. Ето как можеш да разнообразиш твоята бригада в Denali National Park.
Alaska-Vacations-2

1. Връх Маккинли - Имаш невероятната възможност да видиш най-високия връх в цяла Северна Америка. Разположен в Denali National Park, той се радва на голям интерес от туристи и търсачи на силни усещания.

2. Разходка из дивата природа на тундрата - Denali Tundra Tours предлагат всекидневни екскурзии из девствената природа на тундрата. Това е едно изживяване, което по наше мнение не е за изпускане.

3. Sled dogs - За да направиш още по-незабравим престоя си в Денали, ти препоръчваме да посетиш Husky Homestead. Там може да видиш и да поиграеш с обучените кучета, използвани за кучешките впрягове през зимата. Това е страхотна възможност да се докоснеш до действителния начин на живот в Аляска.

4. Рафтинг по река Ненана - река Ненана преминава през Denali National Park. Тя дава възможност на любителите на силните усещания да изживеят страхотни емоции по поречието й. Туристите често използват водите на река Ненана за рафтинг, защо не опиташ и ти?

5. Сафари из тундрата - Ако харесваш да прекарваш време сред природата, то участие в някое организирано сафари из дебрите на Denali National Park е точно за теб. Това ще е пълно с емоции и величествени гледки.

6. Alaska Cabin Nite Dinner Theater - Не трябва да пропускаш шанса да станеш част от емоцията и веселбата на Alaska Cabin Nite Dinner Theater- най-популярният „театър по време на вечеря“.

Denali-National-Park-Sign-DSC_0640-Medium-Res

Това са само част от уникалните неща, които могат да допринесат твоето лято в Denali National Park да бъде още по-незабравимо. Не пропускай възможността да го направиш именно такова.

Тагове: , , , , , , , , ,