Как да разнообразиш студентската си бригада в Lake Tahoe

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/07/23

Ако обичаш природата и планините, красивите изгреви и величествените залези, фен си на водните спортове и дълбоко в теб криеш твоята страст към хазарта, то определено езерото Тахо е мястото за твоята студентска бригада. Разбира се това са само част от нещата, с които можеш да запълниш почивните си дни, ако избереш тази дестинация за своето Work and Travel лято.

lake-tahoe-summerscape-scott-mcguireЕзерото Тахо е сред най-предпочитаните туристически дестинации в САЩ, както през летния, така и през зимния сезон. Освен с водните спортове, които можеш да практикуваш и невероятните плажове, които можеш да посетиш, езерото Тахо ти предоставя възможността да посетиш и много различни места и забележителности в околността, част от които ще опишем в по-долните редове.

tranquility_at_lake_tahoe-wallpaper

1. Reno-Рино е вторият по големина град в Невада. Намира се на разстояние 36 мили от Incline Village. В близкото минало Рино е бил основен хазартен център. В града освен многобройните казина, можеш да посетиш музеите  Terry Lee Wells Nevada Discovery Museum,  National Automobile Museum и Nevada Museum of Art. Ако си фен на бейзболните игри, то несъмнено трябва да видиш Reno Aces Ballpark- бейзболният стадион в Рино.

2. Ако искаш да разпуснеш в почивните си дни и да събереш малко тен на някой плаж в близост до Incline Village, то ти препоръчваме да посетиш плажовете Sand Harbor, Ski Beach и Hidden Beach.

3. Ако обичаш водните спортове, то Тахо е твоето място. В самия Incline Village можеш да намериш фирми, организиращи разходки с лодка или катамаран, почасово наемане на лодки, джетове, водки ски и кану-каяци.

4. Можеш да разнообразиш своята Work and Travel програма, присъствайки на различни културни мероприятия и фестивали. Ето част от събитията, които ще се състоят около теб:

- Wa She Shu It’ Deh Native American Arts Festival- Фестивалът носи в себе си духа, историята и културата на САЩ и несъмнено е едно от най-интересните мероприятия, провеждани в околността. Той ще се организира в South Lake Tahoe на 25 и 26 юли от 10:00 часа до 17:00 часа.

- Lake Tahoe Shakespeare Festival- Фестивалът се организира всяка година в Incline Village и се радва на интереса на много туристи. Тази година той обхваща периода 10 юли-23 август. Линк към програмата на фестивала можеш да намериш тук.

- Great Gatsby Living History Festival- Ако се интересуваш от старомодни коли и ретро модата, то със сигурност ще ти е интересно да посетиш този фестивал, който ще се организира в South Lake Tahoe на 7 и 8 август от 10:00 часа до 16 часа.

Evening with Elton John Lake Tahoe Outdoor Arena- Имаш уникалният шанс да присъстваш на концерта на Елтън Джон! Той ще се проведе на 8 август в градчето Stateline, което се намира само на 25 мили от Incline Village.

Burning Man- уникален фестивал, който се провежда всяка година в пустинята Блек Рок. Той започва на 30 август и приключва на 7 септември. В него се включват всевъзможни видове изкуство и поради този факт, фестивалът е международно известен.

Районът около езерото Тахо е толкова красив, че дори и обикновена разходка в горите около езерото е отлична възможност за разпускане и зареждане с енергия.

Без значение на какво се спре твоят избор, съветът ни е максимално да се възползваш от всичко, което ти предлага мястото, на което се намираш, и да се забавляваш!

Тагове: , , , , , , , , ,