Как да разнообразиш студентската си бригада в Washington DC

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/08/07

Ако за Work and Travel дестинация за лятото си избрал Washington DC или близките до столицата градове в Maryland и Virginia знай, че си истински късметлия! Местата и събитията, които имаш възможност да посетиш са безбройни, а спомените, които ще ти останат – безценни!

wa-dc-at-night

Things to Do in Washington DC for Free

Важно е да знаеш, че да посетиш интересни и забавни места в американската столица не означава да изхарчиш много пари. Има изключително голямо разнообразие от места и забележителности, които са напълно безплатни:

 

washington - dc - work - and - travel - white - house          washington - dc- work - and - travel

Volunteer Opportunities

Друг интересен начин да запълниш свободното си време, да се запознаеш с нови и позитивни хора и да натрупаш безценен житейски опит са доброволческите програми. Тук можеш да намериш кауза, която ти е близка и да изживееш още едно приключение.

Concerts

Ако обичаш музиката и искаш да изкараш няколко незабравими часа под звуците на любимите ритми, то със сигурност трябва да посетиш поне един от концертите, които ще се състоят това лято:

Това са само малка част от изпълнителите, които можеш да видиш на живо. Списък с всички предстоящи музикални концерти можеш да намериш тук.

wa-dc-concerts

Outdoor Movies

Специално за кино маниаците районът на Вашингтон предлага открити филмови фестивали, на които може да се насладиш на интересни филми под красивото звездно небе.
Outdoor Movies 2015 in Washington DC, Maryland & Virginia

Това са само малка част от местата, които можеш да посетиш и събитията, които ще се проведат до края на лятото във Вашингтон. Горещо ти препоръчвам да посетиш поне едно от тези места/събития, за да се докоснеш до американския начин на живот и култура.

Програмата Work and Travel ти дава тази възможност – не я пропускай!

 

Тагове: , , , , ,