Как да разнообразиш студентската си бригада в Portsmouth, New Hampshire

Work and Travel, Пътуване след WAT, Събития в САЩ 2015/08/17

През 2009 г. е обявен за един от най-красивите градове в Америка. Обявяват го и за една от най-богатите културни дестинации в страната – с невероятна смесица от исторически сгради, музеи, тротоарни кафенета, художествени галерии, джаз клубове и бутици. Ако Work and Travel програмата те е отвела в Portsmouth, New Hampshire бъди сигурен, че думата „скука“ няма да фигурира в речника ти.

Portsmouth, New Hampshire

Места, които да посетиш:

  • Albacore Museum – The USS Albacore, прототипът на съвременните подводници е построен в Portsmouth и днес е превърнат в музей.
  • Strawbery Banke Museum – посетителите имат възможност да видят как са живели и работели хората в Portsmouth от края на 17 в. до средата на 20 в. Реставрираните къщи, включените експонати и историческите пейзажи показват част от живота на една отминала епоха.
  • Prescott Park – Паркът e дарение на град Portsmouth в началото на века от две сестри – Джоузи и Сара Прескот. Намира се на брега на река Piscataqua. Веднъж разходил се в него, паркът ще те очарова с обширните си цветни градини и уникална атмосфера.
  • Peirce Island – Предлага директен изглед към река Piscataqua и военоморската корабостроителница. На острова има открит басейн, пешеходни алеи, детски площадки и лодка, с която туристите да стигнат дотам.
  • Redhook Brewery – Една от най-големите пивоварни с баварски тип архитектура и високо технологично оборудване.
  • Discover Portsmouth Center – Историческо, културно и артистично сборище на града, показващо изкуството, културата и историята на региона.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA                   USS - Albacore - portsmouth - nh - work - and - travel

 

Prescott Park Arts Festival - най-големият фестивал на изкуствата в района, на който през юли и август се представят десетки представления от музиканти и театрални групи.

  1. Movies – Ако си фен на откритото кино може да се насладиш на някои от любимите си филми: Jurassic Park, Back to the Future, Guardians of the Galaxy, Godzilla и много други.
  2. Theater – Ако обичаш изкуството на балета или комедиите на Шекспир, то със сигурност трябва да посетиш някое от предстоящите театрални представления.
  3. Music – Няма по-добро място да влезеш в ритъма на музиката от музикалните концерти на Prescott Park Arts Festival с участието на известни музиканти от цял свят.
  4. Special Events – Наслади се на пълна гама интересни и забавни събития, които фестивалът предлага. В някои от тях дори може да се включиш и ти като… дегустатор :) Повече информация ще намериш тук.

Със сигурност има още много интересни места, които да посетиш и разгледаш в Portsmouth, затова не губи време, а превърни остатъка от лятото си в щуро забавление :)

Тагове: , , , , ,