Много плюсове без минуси

Езикови ваканции 2013/08/28

Могат ли да се поберат на едно място темите за графичен дизайн и реклама, фотография, филм и анимация, журналистика, социални мрежи, връзки с обществеността и събития, звук, интерактивен и пространствен дизайн? Плюс Английски?

Ще могат! От януари 2014г.

Езиковият център към University of the Arts и London College of Communication ни изненадват приятно с нова комбинирана програма English plus Communication. Тези курсове ще имат изцяло практическа насоченост: проекти в екип, работа в студио, посещения на музеи и организации. Усъвършенстването на английския (15 астрономически часа седмично) е оставено за сутрините от понеделник до петък.

Програмата е изградена от 6 модула, всеки с продължителност от 4 седмици и се предлага от опитни преподаватели през цялата година. Желаещите да изградят портфолио или просто да усетят неповторимата творческа атмосфера на London College of Communication и срещнат събратя творци от цял свят, биха могли да се запишат за всички модули на куп (за период от 6 месеца) или посетят само избран модул (за 4 седмици). Датите и повече подробности за всеки от модулите поместваме в табличен вид, за да накараме въображението да Ви отведе.

За записвания и повече подробности за всеки от модулите ще Ви очакваме от септември във всеки Orange офис.

 

Тагове: , , , , , , ,