За пазаруването след Work and Travel USA

Work and Travel 2012/08/13

Вярно е, че обществото, което сме изградили обръща твърде голямо внимание на предметите, с които се заобикаляме, но също така е вярно, че просто не можем без неща като лаптоп, камера, телефон. За съжаление новите технологии в Европа имат доста по-висока цена, отколкото в САЩ. Затова те съветваме да се възползваш от възможността за технологичен shopping, която Work and Travel програмата ти дава. Разбира се всичко започва с въпроса

Как да избереш правилните продукти

Work and Travel - купуването на технологични играчки

Източниците на информация, ревютата и продуктовите тестове в интернет са безкрайно много. Затова те съветваме да се довериш на някой от големите и уважавани сайтове в областта, например Back to School гайда на Engadget. Той дава изчерпателна информация, разделена по продуктови категории и бюджет. Така лесно ще избереш нов таблет, лаптоп или телефон и ще се ориентираш за цената му. При избора на камера можеш да се довериш на The Verge – един от най-авторитетните сайтове за нови технологии.

След като жертвите са набелязани, ръцете просто започват да сърбят за новата технологична играчка – разбираемо е, но има още важни детайли, за които да помислиш! Преди всичко трябва да решиш

Кога да закупиш технологичните играчки

Логично е да изчакаш края на Work and Travel, когато вече имаш по-голяма яснота какви пари си спестил. Именно през есенните месеци има и добри намаления. Едното е свързано с връщането на учениците на училище (back to school sales). А другото – с традиционното обновяване на продуктовите линии на компаниите, в подготовка за голямото пазаруване около Коледа, тогава всяка компания иска да има нови продукти и обикновено през есента разпродава наличните си количества.

Необходимостта да следиш за добри сделки на продуктите, които си харесал, води до последния важен избор

От къде да ги закупиш

Ако си решил да си вземеш лаптоп или камера, те съветваме да прегледаш сайта на производителя му. Не забравяй да видиш и секцията, която предлага refurbished лаптопи и камери. Това са продукти, които са дали дребен дефект, който е отстранен и те отново се предлагат, но на много по-изгодна цена.

Не забравяй да видиш цената на избраните продукти в онлайн гигантите Newegg.com, Ebay.com и Amazon.com. Там можеш да откриеш намаление или по-добър продукт на същата цена. Често се предлагат и bundles, в които получаваш и различни екстри, например памет или чанта.

Стои разбира се и опцията за разходка до някой магазин на BestBuy, Wallmart или Staples.

Каквито и джаджи да си харесаш – не забравяй да създаваш и запазваш много спомени от WAT лятото си и разбира се да ги споделяш с нас!

Ivo Borisov

Тагове: , , ,