Рецепта за невероятно лято в Rehoboth Beach, DE

Work and Travel 2016/06/20

Неслучайно наричат Rehoboth Beach ,,Nation’s Summer Capital”. Там купоните и забавленията не свършват. Ако твоята Work and Travel дестинация е именно Rehoboth Beach, не се колебай да се включиш в някои от предстоящите летни събития.

Работа, пътувания, нови запознанства, фестивали, музеи, изложби, музика и танци – това е правилната комбинация за изкарване на едно прекрасно и ползотворно Work and Travel лято. Няма по-добър начин да се социализираш и да усетиш истинската Америка от това да се включиш в местни културни събития или доброволчески инициативи. Затова не се колебай и погледни колко интересно ще бъде в Rehoboth Beach.

rehoboth-beach-dolles-work-and-travel

REHOBOTH BEACH FARMERS’ MARKET

На 21 юни от 12 до 16 часа ще бъде отбелязана 10-та годишнина на Rehoboth Beach Farmers’ Market. Мястото е The Grove Park, а хубавата храна и веселието са гарантирани.

JOLLY TROLLEY TOUR 

Историческа разходка на колела: това предлага Jolly Trolley Narrated Tour. Обиколката започва точно в 9 ч. сутринта от Anne Hazzard House (17 Christian Street), но е само на следните дати: 23 юни, 18 август, 25 август, 15 септември. Цената на билета е $10.00.

TANGO AT THE BEACH

Ако обичаш да танцуваш и да се забавляваш, това е твоето събитие – 2 юли, 20:00 часа, 16 Glade Farm Drive.

INDEPENDENCE DAY 

Денят на независимостта е един от най-големите национални празници в САЩ, традиционно отбелязван с барбекю и фойерверки. Иди на плажа в Rehoboth Beach вечерта на 3 юли – между 21 и 21:30 ще има заря!

Rehoboth-Beach-July-4th-Fireworks_WORK-AND-TRAVEL

26TH BEACH PAPER FIRECRACKER 5K RUN/WALK 

Ако си спортна натура, това събитие е точно за теб. На 2 юли в 7:30 сутринта ще бъде даден стартът на 5-километровия маратон. Надбягването ще започне от Grove Park. Проверявай редовно спортния календар на града.

26TH DAVE REYNOLDS SWIM/RUN BIATHLON

Още едно събитие за почитателите на спорта ще се състои на 3 юли. В 8:00 часа започва 5-километровият биатлон. Стартовата линия е на 1 Rehoboth Ave. Повече информация можеш да намериш тук.

„CHRISTMAS IN JULY“

Коледа през юли? Правилно си прочел :). В Rehoboth Beach украсяват с коледни играчки дори през лятото. В града има магазин, който предлага уникални ръчно изработени коледни играчки. Заслужава си да ги видиш!

9th RACE FOR THE RIBBON 5K RUN/WALK

Ако си изпуснал предишните бягания, на 16 юли от 7:30 сутринта ще имаш шанс да наваксаш.  Стартът е от Wilmington Ave & the Boardwalk.

running

CINEMA BY THE SURF

Кино на открито – супер! На 21 юли и 18 август от 20:00 часа можеш да отидеш да гледаш филм на открито. Повече информация за графика на прожекциите можеш да намериш тук.

WALKING TOUR

Включи се в опознавателна разходка на града, за да се запознаеш с богатата му история. Цената на билета е $10.00, но много си заслужава. Обиколката започва точно в 9:00 часа на 21 август и тръгва от Rehoboth Beach Museum.

SPEED OF SOUND – PAUL McCARTNEY EXPERIENCE

Ако си фен на Beatles и Sir James Paul McCartney, не пропускай възможността да се насладиш на музиката им чрез трибюта на Jed Duvall. Запиши си датата 13 август, 20:00 ч., а мястото е 1 Rehoboth Avenue & Boardwalk.

38TH ANNUAL SAND CASTLE CONTEST

На 10 септември между 8:30 и 16:00 часа можеш да разгледаш великолепните замъци, направени от пясък.

rehoboth-beach-work-and-travel

Това са само малка част от предстоящите събития, на които можеш да присъстваш по време на Work and Travel приключението ти в Rehoboth Beach. Проверявай редовно културния календар на града и се забавлявай!

Тагове: , , , , ,