Стани посланик на Air France – KLM – участник Божидар Тонев

Work and Travel, За Orange, Пътуване след WAT, Самолетни билети 2015/09/07

Разказът на Божидар, с който участва в играта Стани посланик на Air France - KLM, споделени моменти от първия полет и първото стъпване на американска земя.

„След безсънна нощ най-сетне дойде време за началото на дългото приключение наречено Work and Travel USA. Полетът ни от София беше рано сутринта около 7 часа. Това означаваше, че в 5 часа трябваше да сме на летището. Очакванията бяха огромни, чувствата бяха смесени.

wat-bozhidar-tonev-airplane

Аз самият никога не бях пътувал до сега със самолет. Беше напълно ново изживяване за мен и не знаех какво предстои. Първият ни полет от София до Амстердам трая само 3 часа и мина изключително бързо и удобно. Местата ни бяха удобни, храната беше вкусна, стюардесите бяха красиви, а пътуването със самолет се превръщаше сякаш в едно от любимите ми неща. След като пристигнахме в Амстердам забелязах, че летището там, въпреки огромния си размер, беше доста добре организирано и лесно. Намерихме изходът си за вторият ни полет до Salt Lake City, а когато видях огромния Boing 747 на Delta Airlines наистина бях шокиран. Местата ни бяха най-отзад, но това ни донесе само позитиви. Храната идваше бързо, а стюардесите бяха само на крачка разстояние.

 

wat-food-in-the-air

Въпреки че не можах да поспя 10-те часа бяха страхотно преживяване, което няма да забравя. Обслужването беше на ниво, имаше достатъчно забавления на екраните пред нас (филми, игри, музика), така че няма да се поколебая отново да използвам услугите на KLM за бъдещите си приключения.“

Тагове: , , , ,