Стани посланик на Air France – KLM – участник Мартин Михов

Work and Travel, За Orange, Пътуване след WAT, Самолетни билети 2015/09/07

Мартин разказва за началото на своето първо Work and Travel лято, първия си полет със самолет и впечатленията си от него с холандската авиокомпания KLM.

Трима сме и в три часа сутринта на трети май вече се отправяме към Терминал 2 на летище София, защото е време нашето приключение да започне. Никой от нас досега не е пътувал на толкова голямо разстояние и не е прекарвал близо 15 часа във въздуха, така че имаше защо да сме ентусиазирани и тръпнещи в очакване в оставащото време до полета на KLM.

wat-martin-mihov-beggining


Избрахме да летим с KLM, защото ни предоставиха най-добрите полети като времетраене, престой по летищата и не на последно място датите бяха много удобни за нас. След досадните, но задължителни проверки през които трябваше да минем, вече сме на борда на Embraer 190 на Bulgaria Air и точно в 07:15 се отправяме към Амстердам.
Не хапнахме типично българска храна по време на полета (а имахме надежди за баница или поне шкембе чорба), но беше достатъчно, за да издържим три-часовият полет до летище Shipholl. Определено летището в Амстердам е едно от най-удобните и лесни за ориентиране; имахме много кратък престой и оставихме разходките в и извън летището за следващия път.
Дойде време и за дългия 10-11 часов полет с Delta Airlines и Boing 767 като тук мога само да ги похваля за страхотно обслужване по време на целия полет. Да започнем с инструкциите за безопасност на борда на самолета до обслужването от страна на персонала. Излитането  и кацането бяха единственото нещо, което създадоха лек дискомфорт, но едва ли можеше да го избегнем.
По време на полета ти се предоставя богат избор от храна и напитки (плодове, зеленчуци, вегетариански менюта.. за всеки вкус), които пасват идеално на филмите и музиката, с които да забравиш за дългите 10-11 часа полет.


Другото, което ми направи впечатление е, че можеш да следиш полета си по всяко време, на каква височина е, с колко км в час се движи, кога се очаква да пристигне и още и още.
КЛМ ни предоставиха страхотна възможност да се възползваме от комбинацията комфортно и приятно пътуванея, което да е на достъпна цена.
Организацията и всичко останало беше на много виско ниво, а пристигането в Salt Lake City беше и краят на нашето пътуванe, но началото  на едно незбравимо Work and Travel лято!

Тагове: , , , ,