Слънчевият щат Флорида е дом на най-красивите бели и копринени пясъчни плажове, и кристално чисти води. Туристическите атракции, увеселителни паркове, разходките с лодки, спортният риболов, карането на сърф, срещите с делфини и богатият нощен живот са само част от преимуществата, които правят слънчева Флорида една от най-предпочитаните дестинации за почивка в света. Щатът с най-дългата брегова ивица се радва на множество малки и големи градове, и красиви места:


Welcome to Miami……. Малко са хората, които, заговорили се за Маями, не си тананикат песента на Will Smith.

Маями - един от най-популярните курорти в щата. Всеизвестен със своите лазурни плажове, дългите латино нощи, плажните партита с цветни гердани, модни фиести и невероятни къщи и яхти на много от познатите ни звезди. Какво ли не бихме дали ние, седнали зад големите бюра, да бъдем там и да посетим някое от свежите събития, които предстоят в Маями през лятото на 2012 или концерт на любим изпълнител.

Ето и част от събитията, които можеш да посетиш и да разкажеш на своя спонсор за тях:

  1. Miami International Wine Fair – 14-16 септември. Дегустация на повече от 1500 различни вина от 20 страни.
  2. The Great Grove Bed Race – състезание, при което участниците са разделени на екипи по петима. Четирима от тях дърпат легло на колелца, върху, което лежи петия участник. Награди се присъждат за тема, декор и успех на състезания.

 

Дестин – красив развиващ се курорт, притежаващ редица добри ресторанти, уникални магазини, търговски центрове, водни паркове и множество голф игрища. В тази част на изумруденото крайбрежие можеш да станеш част и от редица интересни мероприятия. Ето и някой от тях:

  1.  Sunset Cinema – 12, 19, 26 юли от 20:00ч, където можеш да си вземеш одеяло и да си намериш място на тревата. Наслади се на любимите си филми под звездите.
  2. Magical Mondays – Присъедини се от 19:00 до 21:00ч. към една вечер изпълнена с много смях и илюзии, създадени от фокусника Рик Мур. След шоуто посети неговия магазин, за да създадеш своя собствена магия.

Кйи Уест – най-южният град в континенталната част на САЩ, който може да ти даде голям риболовен опит. Има много атракциони като круиз до рифа, от където може да се види красотата на острова от различни точки и запознае с чудесата, криещи се под вълните. Водите на Кйи Уест също така предоставят възможност за гмуркане. Тези, които търсят по-малко приключения могат да се качат на лодка със стъклен под, през който се вижда дъното. За любителите на природата се предлагат еко турове и каяк или срещи с делфини. За туристите с културна цел има кина и театри на живо.

Следи пълния календар със събития, за да не пропуснеш нещо интересно.

На есен ще ви очакваме с нетърпение да ни разкажете за вашите Work and Travel изживявания и все още запленени от магията на Флорида да ни покажете уникалните си снимки от белите пясъчни плажове, и да ви подготвим за следващата 4-месечна доза позитивни емоции в САЩ идното лято.

Тагове: , , , , ,