Топ 5 начина да отпразнуваш 4-ти юли, през 2013

Work and Travel, Събития в САЩ 2013/07/03

В Orange държим през твоето Work and Travel лято да вкусиш максимално от Американските бит и култура, а 4-ти юли e наистина подходящ ден да го направиш.

В задния двор, на плажа или на алеята пред гаража – всички празнуват. Цветовете бяло, синьо и червено са най-често срещаните, а честванията започват в ранни зори, съпроводени с различни празненства, пиршества и почерпки. Барбекюто е задължителен елемент от празника, а нужда от поканя няма. Не пропускай възможността и ти да станеш част от празненствата.

Най-важните съвети за отлично празнуване на 4-ти юли

  • Включи се/Организирай барбекю

Това е наистина едно от най-традиционните и приятни занимания на празника, а освен вкусно хапване, дава и възможност да поговориш с приятели. Не забравяй да избереш подходящо облекло, отразяващо духа на празника. А ако си навършил 21 години – можеш да се насладиш и на студена бира. Често Work and Travel работодателите организират барбекюта за служителите си, така че се поинтересувай дали има такова.

  • Участвай в парад

Със сигурност има парад близо до теб – не го пропускай! Представи си пищни костюми, бендове, причудливи инсталации и много хора. В организирането на тези паради участват безбройно много доброволци, които полагат неимоверни усилия, за да подарят това забавление на местната общност. Именно този community spirit е едно от нещата, които безспорно си струва да усетиш по време на WAT програмата си.

  • Отиди на кино

Години наред големите филмови студия са пускали най-касовите си продукции именно на 4-ти юли. Възползвай се и наваксай с летните блок-бастъри.

  • Прочети повече за Деня на независимостта

Статиите и различните ъгли, от които се разглежда 4-ти юли са безбройни, така че дай воля на любопитството си и прочети повече за празника.

  • Гледай фойерверките

Нощното небе над Щатите става сцена на сложно пиротехническо пиршество – най-хубавия начин да завършиш празника.

Накратко – потопи се в атмосферата, хапни вкусно барбекю, отвори си една студена бира (ако възрастта ти го позволява) и празнувай с новите си презокеански приятели, които сигурни сме вече си намерил. A вечерта не пропускай светлинното шоу, със специалното участие на хиляди фойерверки ! И не забравяй да споделиш всеки момент с Orange

Тагове: , , , , ,