WAT събития на New Jersey, лято 2013

Work and Travel, Събития в САЩ 2013/07/13

New Jersey е една от най-желаниете дестинации за лято в Щатите. Та какво да не му желаеш – плаж, океан, сърф, музика и хиляди забавления!

Източното крайбрежие успява да те плени с чара си в мига, в който го зърнеш. Същото се отнася и за хората там. Една усмивка и вече се чувстваш на мястото си. Изчезва културния шок, и просто се отдаваш на емоциите, които ти предлага този нов и непознат за теб свят.

Лятото вече е към средата си, а ти сигурно си доста изморен от всички работни задължения, съпътстващи програмата. Завързал си много нови запознанства, които може би нямаше да срещнеш, ако не беше предприел това Work and Travel приключение. Сега е момента да намериш малко време за почивка и да се отдадеш на забавните събията, които предстоят, именно с приятелите си. 4th of July вече премина, но събията които можеш да посетиш тепърва предстоят!

Work and Travel събития в Ocean city, NJ

• Всяка седмица можеш да се насладиш на различни концерти в Ocean City Tabernacle – подробна информация за точните дати и часове можеш да намериш тук.
Night in Venice – July 20 – ежегодния корабен парад, само и единствено в OC. Къде другаде можеш да станеш свидетел на толкова величествена гледка? Никъде. Защото това е най-големия корабен парад в света!
10th Annual Chip Miller Surf Fest – July 27 – на брега на Атлантическия океан си и няма по-добър начин да го усетиш от това да посетиш сърф фест. Повече информация за историята на фестивала можеш да прочетеш тук.
Sounds of summer – August 1 – наслади се на божествения хор на St. Peter’s United Methodist Church. Необичайно събитие, на което наистина ще можеш да усетиш една различна култура от нашата.
51st Annual Boardwalk Art Show – August 2 – 4 – време е за малко изкуство! Художници и творци от цялото източно крайбрежие се събират, за да изложат своите творби за гостуващите в OC. Прекрасна възможност да се потопиш в творчеството на чуждестранни творци.

Повечето от вас, може би ще са напуснали САЩ до септември месец, но за тези които все пак са останали горещо препоръчвам следните събития:
Street Rod Weekend – September 6 – 8 – събитие, което наистина си струва да посетиш. Особено, ако обичаш колите, и то не какви да е, а стари класически Американски автомобили!
Corvette Show – September 22 – на това изложение ще видиш над 350 модела на Corvette. Кой от кой по цветен и впечетляващ!
Ocean City Airport Festival – September 14 – още един ежегоден фестивал, който се провежда на градското летище. Можеш да разгледаш различни, и доста необичайни самолети – класически, използвани през Втората Световна Война, както и различни модели на War birds.
Boardwalk Aerobatic Air Show – September 15 – едни от най-добрите пилоти ще те накарат да настръхнеш с въздушните си демонстрации над плажната ивица.
International Coastal Cleanup – September 21 – едно събитие с доброволческа цел, което просто нямаше как да пропусна! Макар и да не си жител, а просто временен посетител, си допринесъл, поне малко, за замърсяването на града през престоя си. Отбелязвам това събитие с молба към останалите до Септември студенти, да се включат в почистването и опазването на плажната ивица и Източното крайбрежие. Благодаря предварително! :)

Това са само част от многобройните събития, които са ти подготвили в OC, New Jersey подробна информация за тях и много други можеш да намериш тук!

Work and Travel събития в Wildwood, NJ

Boardwalk parades – всяка вторник вечер Wildwood, ти е приготвил парад с разнообразни музиканти и много други забавления.
Christmas in July Boat Parade – July 20 – един парад с многобройни лодки и корабчета, целите окичени със светлини, каращи те да усетиш духа на Коледа през юли.
Concerts under the Stars – всяка седмица в четвъртък и събота, можеш да се насладиш на жива музика под звездите на различни изпълнители, специално подбрани за посетителите на града.
Wildwood Crest Antique, Classic and Hot Rod Car Show – August 3 – един събор на антични, класичски и специално персонализирани коли. Всяка кола трябва да е поне на 25 години, за да участва. Бъди сигурен, че ще бъдеш очарован от тези автомобили!
Tattoo Expo & Show – August 16 – 18 – иди и виж едни от най-добрите художници на татуировки и техните творби. На фестивалът също ще можеш да видиш „музей на татуировката“, творците в процес на работа и много други забвления за любителите на това изкуство.
United Way of Cape May County Rubber Ducky Regatta – August 18 – патешка регата! Вземи гумено пате и се отправи към едно от най-странните състезания, за което си чувал. Може да си сигурен, че ще е съпроводено с много смях!
Labor Day Weekend Fireworks – August 30 – по случай Labor Day и края на летния сезон града ти е подготвил много фойерверки, които не бива да пропускаш.
За подробна информация за тези и още събития можеш да провериш тук.

Atlantic city, NJ Events

Bartram Beachblock Concerts – през юли иаАвгуст, АС ти е подготвил различни концерти всеки петък. За повече информация за изпълнителите и часа на събитията можеш да видиш тук.
Jazz on the beach – July 11джаз на плажа? Какво по хубаво от това? Тази блажена музика те кара да забравиш всичко и да се потопиш в ритъма на джаза.
Fakefest 2013 – July 12 – 14 – фестивал в чест на едни от най-великите музиканти на всички врема – The Beatles, The Rolling Stones, Chicago, Van Halen и още много, много други.
Atlantic City Race Week – July 20 – 21 – през този уикенд града ти е подготвил една вълнуваща регата. Ще станеш свидетел на съревнованието между различни плавателни съдове, и квалификацията за Шампионата по Плаване за региона.
 Mind, Body & Soul - след всички забавления, можеш да намериш малко време през уикенда за една истинска релаксация. Вземи си одеало, нещо за хапване и се наслади на един следобеден пикник в парка. Нахрани душата си със специално подготвените музикални изпълнения, балет и много други. За точните дни и часове можеш да провериш тук.
AC Zumba – за ранобудните съм подготвила нещо наистина здравословно. Съчетаване на приятното с полезното! Всяка сутрин в 10.00 можеш да започнеш деня си на плажа с малко упражнения и доста нашумялата напоследък зумба.
Това са само част от събитията, които може да ти предложи Atlantic city. За повече информация за тези и много други можеш да провериш тук.

Cape May, NJ Events

Cape May Harbor Fest – July 15 – фестивалът ще се проведе на пристанището на града. Той е посветен на морската храна и култура. Морето като цяло. Неговата икономика и екология. Можеш да се включиш и да станеш част от него.
Free Evening Concerts- през свободните си вечери можеш да посетиш безплатните концерти, организирани за посетителите на града. Подробна информация за инпълнителите и точните часове можеш да намериш тук.
Movies on the Beach! – кино на плажа? Страхотно! През юли и август можеш да посетиш организираните прожекции на различни филми, подробна информация, за които можеш да намериш тук.
Antique car show – July 13 – едно изложение, което задължително трябва да бъде посетено от любителите на автомобили. И все пак дори и да не си толкова запален фен на возилата, си струва да минеш и да разгледаш тези прекрасни антични чудеса, които сме виждали само във филмите.
Photography Club of Cape May Exhibit – от Май до Октомври, ще бъдат организирани фотографски изложби на различни тематики. Подробна информация за изложбите можеш да видиш тук.

Повече информация за провеждането на тези и още много събития можеш да откриеш точно тук.

Пожелавам ти едно прекрасно лято и възможност да посетиш, колкото се може повече от вълнуващите събития, които ти е подготвила Америка.

Тагове: , , , , ,