Запознай се с Даяна – новия член на екипа ни в София

Work and Travel, За Orange 2014/11/19

Запознай се с Даяна, която от броени дни е част от нашия екип в София. Вярваме, че тя носи късмет на всички, които се докоснат до нея :). Като Пипи е нещонамирач – открива ентусиазъм и вдъхновение със същата лекота, с която намира четирилистни детелини. Тя е винаги усмихната и много емоционална, но това не означава, че няма прецизно да се вгледа във всички детайли. Спечели ни с перфекционизма си – най-вече спрямо себе си. За едно лято в САЩ е посетила завидно много забележителности, за които може да ти разкаже лично в офиса ни в бизнес център Хемус. Прочети повече за нея в следващите редове в отговорите й на нашите „8 въпроса“.

Добре дошла, Дая! Пожелаваме ти да намираш още много четирилистни детелини по пътя си!

Коя е Даяна в 5 думи?

Д: Даяна е динамична, усмихната и много положително настроена, доста откровена и понякога крайно директна.

Колко пъти си участвала в WAT и какво си работила?

Д: Имах възможност само веднъж да се включа в WAT програмата. Надявам се да имам и втора такава! Работих като касиер в един много уютен семеен ресторант на име Dumser’s Dairyland, намиращ се в Ocean City в щата Maryland.

Кое е най-интересното място, което посети, и какво те впечатли най-много в САЩ?

Д: Успях да посетя почти всички места, които си бях набелязала, с изключение на Grand Canyon. Всяко от тях беше коренно различно и с различна енергия. Вашингтон ме впечатли с невероятната си архитектура, Филаделфия пък е модерен град, съчетаващ минало и бъдеше, Ниагара е природа и човек в едно, а Ню Йорк… за него мога да кажа, че денонощието от 24-часово трябва да бъде променено на 36-часово, за да ти стигне за всичко.


Как минаха първите ти работни дни при нас?

Д: Първите ми работни дни минаха в опознаване на самата WAT програма, както и в срещи лице в лице със самите участници.

 

Какво очакваш от работата си в Orange?

Д: Очаквам да сбъдна мечтата на нашите участници.

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

Д: Какво обичам ли? На този въпрос отговорът е прекалено дълъг. Първо в моя списък – ПЪТУВАНЕ. Трябва ми само една раница с най-важните неща – вода, малко джобни и не ме търсете. Обичам да съм сред природата, да покорявам върхове, да общувам с нови и интересни хора, да танцувам и най-вече да съм обградена с  любимите си хора.

Как се промени животът ти след участието ти в WAT?

Д: Участието ми в WAT промени живота ми изцяло. Научи ме да бъда още по-отговорна и мотивирана във всяко нещо, което правя, и най-важното – да преследвам докрай мечтите си.

Доста хора мислят, че участието в WAT е непостижимо. Какво би им казала?

Д: Няма непостижими неща. Има граници, които сами си поставяме.

Тагове: , , , , , ,