Запознай се с Калина – новия член на екипа ни в София

За Orange 2014/11/06

Тя се казва Калина. Появи се, мина през интервюто за работа без притеснение и скочи безстрашно в дълбоките води на консултациите за WAT 2015 в много натоварен период. Това е втората й седмица при нас, но всички имаме чувството, че я познаваме от години. Спечели ни с адекватните си въпроси и с желанието си да научи всичко – и то веднага. Ако си работил в Джуно, Аляска през лятото на 2014 г., със сигурност си я срещал.  Ако не си, ще я оставя да ти се представи с отговорите си на нашите „8 въпроса“. Можеш да чуеш разказите й за неподправената красота на Аляска в офиса ни в бизнес център Хемус в София. Добре дошла в отбора, Кали, и попътен вятър!

Коя е Калина в 5 думи?

К: Винаги ми е било трудно да описвам себе си, но бих казала, че Калина е търсеща – търсеща себе си, търсеща приключения, търсеща правилните хора, търсеща щастие под всякаква форма.

Колко пъти си участвала в WAT и какво си работила?

К: Засега съм участвала в WAT само веднъж, предстои ми да замина отново следващото лято. Работих в магазин Home Depot като Sales Associate. Прекарах едно много забавно, динамично и изпълнено с невероятни емоции лято.

 

 

Кое е най-интересното място, което посети, и какво те впечатли най-много в САЩ?

К: Прекарах цялото си лято в столицата на Аляска – Джуно, което само по себе си е много впечатляващо, различно и интересно място. До него може да се стигне само със самолет или кораб, освен ако няма ентусиаст, който да ходи през планините, които обграждат града. Насладих се на уникални природни гледки, разнообразни животни и начин на живот, различен от този, с който съм свикнала. Хората, които живеят там, са по-близо до природата и ценностите им са съсредоточени най-вече върху семейството. Културата на местното население е едно от най-интересните неща, които опознах. Семейството, при което живеех, ме прие като едно от „техните“ деца и освен че ми показаха страшно много от града и ме хранеха с интересни рибни ястия, те ме пазеха и се грижеха за мен като член на семейството им.

 

Как минаха първите ти работни дни при нас?

К: Първите работни дни минаха много добре, интересно и дори по-интензивно, отколкото очаквах. Имаше доста клиенти и трябваше бързо да „вляза в час“, но това определено повлия позитивно.

 

Какво очакваш от работата си в Orange?

К: От работата си тук очаквам да придобия опит и да науча много неща, което вече се случва.

 

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

К: През свободното си време обичам да съм в природата, да пътувам, да ходя на театър, на концерти, да плувам. От това лято имам и ново хоби – отглеждане на цветя. Също така да прекарвам време с приятелите си, независимо какво правим.

 

Как се промени животът ти след участитето ти в WAT?

К: Коренно. И само в позитивна насока.

 

Доста хора мислят, че участието в WAT е непостижимо. Какво би им казала?

К: Че не е вярно, че ако човек има желание, има и начин. Трябва само да си даде шанс и да излезе от зоната на комфорта.

 

 

Тагове: , , , , , , , , ,