Добре дошъл в световната столица на увеселителните паркове- Wisconsin Dells

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/08/05

Избра да прекараш своята студентска програма  в най- популярната туристическа дестинация в средните щати, известна още като световната столица на водните паркове. Завладяваща история, гостоприемни жители и красива природа са положили основите на Wisconsin Dells, Wisconsin.

Когато WAT програмата ти е вече в разгара си няма нищо по-хубаво от залужена глътка въздух. Ако все още не си го направил, време е да съчетаеш полезното с приятното. С удоволствие ще ти представя няколко предложения за един по-различен почивен ден, откривайки културния облик на града.

blog 1

Музика и танци

Започвам с акустични китари и тонизиращи гласове. Изборът ти ще е сред повече от 300 шоу програми изпълнени с вицове, каскади, хумор и разбира се рокендрол, и така чак до септември. Местоположението ще бъде познатия ти вече Broadway in Downtоwn, a подробна информация за това какво следва, може да откриеш на http://www.wisdells.com/wisconsin-dells-events-calendar/events_calendar/Free-Downtown-Dells-Entertainment-.htm .

Адреналин на четири гуми 

Уисконсин Делс събира всички марки и модели автомобили  на едно място, в периода 18 – 20 септември 2015. Muscle Car Adventure се провежда за трета поредна година и е единственото по рода си събитие в страната. Подробна информация за това къде, кога и как ще откриеш на http://www.musclecaradventures.com/

2343d6a6-023a-4803-b933-5989fa39e7a3-muscle-car

Няколко дни по-рано, от 11 до 13 септември 2015 г., ще бъде отделено специално внимание на Corvette. Събитие с участието на множество пътни турове с различна дължина, до интересни дестинации, включително ябълкови градини и горещи обиколки в Dells Raceway Park.

Време и за театър 

The Palace Theater е разположен срещу най-големия аквапарк в САЩ, Wilderness Hotel & Golf Resort. Дворцовият театър е основна културна и историческа атракция с повече от пет милиона посетители годишно. Ако си любител на това изкуство ще се заинтригуваш от следните представления :

Посрещни есента с Wo-Zha-Wa Days Fall Festival

Основното значение на „Wo- Zha- Wa“ е „да се забавляваш“ – точно това, което ще получиш на това любимо събитие. Като един от най-големите фестивали в цял Wisconsin, Wo-Zha-Wa е тридневен парад с вкусна храна, жива музика, изкуства и занаяти. Всяка година, Wo-Zha-Wa обединява местната общност с приятелите и семействата за един уикенд, изпълнен с приключения и смях. Вълнението, което изпълва улиците на Уисконсин всеки септември е това, което поддържа този фестивал, така запомнящо се за посетителите, година след година. Вход свободен, така че няма причина да откажеш сериозна доза забавление в любимия Уисконсин. Стартът е на 18 септември.

wozhawa

Опознай Уисконсин, за да го обикнеш. :)

 

Тагове: , , ,