Горещи събития в прохладната Аляска, лято 2013

Work and Travel, Събития в САЩ 2013/07/05

Аляска през юли и август-как звучи само!? Дано термометърът по Целзий да показва повече. Топло или студено, няма значение-Work and Travel си е Work and Travel! Освен лосове, бели мечки и безкрайни планини, вижте какво още има в Аляска. Разбира се, недейте да пренебрегвате безкрайните купони, но обърнете внимание и на нотката Culture Exchange. След като вече се насладихте на невероятния 4th of July, ред е да ви заинтригуваме с интерсените събития, които предстоят на „Голямата Земя“.

За нашите участници в най-големия град Anchorage едно интерсено събитие с още по-интерсено заглавие Christmas Music in July. Подробности за него и редица други може да откриете ето тук.

Не знам дали във Fairbanks ще се пеят коледни или летни песни, но определено смелите и търсещи адреналин не трябва да изпускат Skydive The Freezer-поемете въздух и вижте Аляска от високо! Погрижили сме се и за не толкова екстремните ни участници, които предпочитат земята пред облаците. Те могат да открият своето събитие през юли, и да не изпускат северното сияние през август само с едно кликване ето тук.

В никакъв случай не сме заправили Denali Park и участниците там. Впуснете се в hiking, cycling като ще спомена да не забравяте каските, защото вашата безопасност е най-важна за нас! Още things to do намерете тук.

Тези от вас, които са на  20-тина мили от Denali (в малкото и китно градче Healy), могат да посетят Denali National ParkРазгледайте, разходете се, направете безброй снимки и не забравяйте да ги споделите с нас.

Останалите ни участници могат да намерят събитията, които да посетят само с едно кликване върху града, в който се намират Seward, Talkeetna, Trapper Creek, Skagway.

Пожелаваме Ви едно горещно лято в прохладната Аляска, която със сигурност ще Ви очарова с прекрасната си природа и вълнуващата си история.

 

 

Тагове: , , ,