ICEF workshop или международната сцена за образователни пътувания

Work and Travel, Езикови ваканции, За Orange, Образование в чужбина 2012/11/09

За поредна година представители на Orange взеха участие в един от уъркшоповете, организирани от ICEF. Събитието се състоя в Берлин в дните между 28 и 30 октомври 2012. На него по програма се осъществиха няколко семинара, конференции, десетки персонални срещи и полезни контакти.

Идеята на ICEF (International Consultants for Education and Fairs) е да осигури благоприятна почва за развитие на международното сътрудничество в областта на образованието, младежките и образователни пътувания. Организацията стимулира връзките на различните участници посредством редица инициативи – срещи, събития и семинари, маркетингови и бизнес проучвания, професионални курсове за обучение, фонд за образование, спонсорство, интернет сайтове за промотиране на различни възможности за образование и кариерно развитие. За разлика от популярните студентски феъри за образование събитията под формата на уъркшопове на ICEF са затворени за широката публика. На тях могат да участват само утвърдени институции от бранша, които да разменят опит и идеи за съвместна работа.

Образователните институции, езикови училища и компании за младежки пътувания ценят изключително много разнообразието от агенции за студентски и младежки програми от цял свят. Оценява се високо и факта, че тези агенции са избрани специално и задължително отговарят на строгия качествен подбор на ICEF. От друга страна агенциите и фирмите посредници оползотворяват времето на форума като лесно извличат нови образователни програми и компании за своето портфолио от услуги, както и като заздравят вече съществуващи контакти.

ICEF срещите са известни със своята перфектна организация и полезност, които се дължат на професионализма и натрупания опит на всеотдайния екип.

Участието на Orange на феъра означава за фирмата както престиж, така и необятни възможности, стотици разменени визитки, още толкова стиснати ръце, осъществени срещи и бъдещи партньорства. Истинско удоволствие е да бъдеш част от този световен форум, място, на което заедно работят и се забавляват хора, които десетилетия наред влагат сърце и душа, споделят знания и опит за събаряне границите на континенти и държави в името на всеобщото образователно развитие.

За всички, които се доверяват на нас за постигане на целите си, остава само да почерпят от няколкото терабайта информация, които събираме и синтезираме в помощ на студенти, кандидат-студенти, родители, утвърдени и бъдещи професионалисти. На всички събрани материали сме отделили нужното внимание. Запомнихме имената и титлите на всичките чудесни специалисти, с които обменихме знания и опит. Изписахме стотици страници файлове с детайли и запаметихме хилядите впечатления, за да бъдат изцяло във ваша полза, при кандидатстването ви за образование в чужбина.

Тагове: , , , , ,