Как да разнообразиш студентската си бригада в Охайо

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/07/24

Ако това Work and Travel лято си в Охайо и искаш да разнообразиш престоя си там, като се включиш в различни местни събития, то следващите редове са точно за теб.

Put in Bay Ohio

Намираш се в Put-in-bay – малък остров с размери 2 на 4 мили, разположен в красивото езеро Erie. Предпочитана туристическа дестинация е поради спокойната атмосфера, туристическите забележителности и разнообразните забавления, които се предлагат.

Само на 20 минути с ферибот се намира известният увеселителен парк Cedar Point, който е отворен за посетители всеки ден от 10 a.m до 10 p.m. Там всеки любител на адреналина и силните емоции може да се наслади на много и разнообразни атракции.

Лятото е в своя разгар, така че не губи време, а се включи в някой от предстоящите събития заедно с твоите приятели. Така би направил престоят си в Put-in-bay едно незабравимо преживяване.

Предстоящи събития в Put-in-bay :

  • Sunday Antique Car Parade – 26 July – в Put-in-bay има повече старинни и класически превозни средства на глава на населението, отколкото където и да било по света. Затова всяка неделя през лятото се организира парад на античните и исторически коли, който започва извън града и преминава през центъра към 2:15 ч. следобед.

Put-in-Bay_Antique_Car_Parade

  •  I-LYA Powerboat Regatta – 5 – 9 August – на езерото Erie ще се проведе годишната регата, на която домакин ще бъде Яхт клуба на Put-in-bay. Повече информация може да видиш тук.
  • Fund Raiser for the Nature & Wildlife center – 12 August –хубава храна и весело настроение, това ти е гарантирано ако си в The Goat от 6:00 p.m до 8:00 p.m. Цената на храната ще е $12, a напитките $3, като събраните средства ще са за подпомагането на Nature & Wildlife center, който ще изнася безплатни програми през цялото лятото за деца с образователна цел.
  • Barbershop Singers at Put-in-bay – 14 August – Над 100 изпълнители ще вземат участие в годишното представление Barbershop Quartet, което ще се проведе в Perry`s Victory & International Peace Memorial. Събитието ще започне в 7 вечерта и ще продължи час и половина.
  • Volleyball Tournaments – 15 August – Put-in-bay ще бъде домакин на два волейболни турнира. Повече от 1500 участници, разпределени в отбори от по 6 човека, ще се състезават за своите титли. Ако си спортен запалянко и по-конктерно-фен на волейбола, то това е твоето събитие.
  • Put-in-bay Road Race Reunion – 30 August – 2 September – бивши състезатели ще представят своите луксозни коли за шеста поредна година в Put-in-bay. Повече информация можеш да намериш тук.

Това са само част от предстоящите събития. Повече подробности за тези и още събития,  можеш да намериш тук.

Ако пък се намираш в Cincinnati, то ти несъмнено си чувал за Cincinnati Aquarium, по-известен като Newport Aquarium. Аквариумът е разположен само на две минути от центъра на града и предлага на своите посетители възможността да видят хиляди видове морски обитатели от цял свят.

Предстоящи събития в Cincinnati:

  • Salsa on the Square – Всеки четвъртък – от 7 ч. до 10 ч. вечерта. Вземи си танцувалните обувки и се отправи към Fountain Square. Повече информация можеш да намериш тук.
  • Summer Cinema – всяка сряда вечер през юли и август – от 9 ч. до 11 ч. вечерта ще има безплатни прожекции на различни филми във Washington park. Така че събери компанията, вземи една кошница за пикник и се присъедини към забавлението на моравата.

Summer_Cinema_Cincinatti

  • Cinema at the city – 14 August – начало 7 ч. вечерта. Мястото е Seasongood Pavilion в Eden park. Ако си фен на класиката и ти се гледа филм от недалечното минало може да разгледаш програмата за предстоящите прожекции тук. Ще има и жива музика.
  • Cardboard Boat Regatta – 21, 22, 23 August – стани свидетел на истинска регата с картонени лодки. Събитието се провежда всяка година и събира много любители на брега New Richmond. За повече информация тук.
  • The Cincinatti Opera – предлага безплатни представления през цялото лято на различни места. Повече можеш да научиш тук.

Това е само малка част от събитията, които можеш да посетиш това лято в Cincinatti. Още много можеш да намериш тук.

В Cincinatti се намират много организации, които се занимават с благотворителни акции, в които можеш да вземеш участие и ти. Повече информация за тях можеш да научиш тук.

Пожелаваме ти едно прекрасно лято, сигурни сме, че няма да скучаеш!

Тагове: , , , , , , , ,