Колко важно е да бъдеш… добър по английски

Work and Travel 2014/01/17

Един Work and Travel студент намира мишка в кухнята на къщата, която е наел. Ужасен тича при хазяите, звъни на вратата им, хазяинът отваря и в този момент студентът осъзнава, че не знае как е мишка на английски, но все пак казва: „Hi, a-a-a-a, do you know Tom and Jerry? Well, Jerry is in my house!” За да не изживяваш и ти други вицове наживо, просто трябва да говориш английски добре.

Не един и два пъти ще чуеш, че колкото по-добър е английският ти, толкова по-успешна ще е Work and Travel програмата ти, просто защото това е самата истина. Знаейки английски добре, ще получиш по-добра работна оферта, ще можеш да реагираш при всевъзможни ситуации и ще се забавляваш пълноценно. И не оставяй този въпрос за последния момент – започни още сега:

Всекидневен вариант за по-добър английски

Светът, в който живеем, предлага неизчерпаеми ресурси на английски език:
– възползвай се от learnenglish.britishcouncil.org. British Council, с чийто изпитен отдел Orange партнира, предлага огромно разнообразие от онлайн ресурси – видеоуроци, текстове и упражнения, и то напълно безплатно,
– регистрирай се в livemocha.com – онлайн общността за изучаване на езици,
– или просто не включвай субтитри за следващия филм или сериал, който гледаш.

Оптимален вариант за подобряване на английския ти

Едно от най-големите преимущества на участието в WAT е, че напредваш с английския много бързо, защото си в среда, където всеки говори този език. Можеш да постигнеш същия отличен резултат, като избереш един от езиковите ни курсове в Малта или Англия. Препоръчваме ти именно тези дестинации, защото предлагат достъпни езикови курсове на цени от 120 евро, наблизо са и няма да инвестираш много за самолетен билет. По време на такъв курс, освен в часовете, ще напредваш и във всяка секунда от престоя си – докато пазаруваш в магазина, говориш с приемно семейство или с новите си приятели.

За да получиш изгодна оферта за езиков курс в Европа, просто влез в профила си на my.orange.bg и поискай оферта от своя Orange консултант.

Какъвто и метод да избереш, за да напреднеш по английски, най-важното е да си постоянен!

Ivo Borisov

Тагове: , , , ,