Лято в Кейп Код- как да стане още по-забавно?

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/08/05

Далечен, а винаги оставащ близо до сърцето, това е Кейп Код. Е, стига с моята носталгия, защото знам, че изобщо не ви е до нея. Красиво, прекрасно, безкрайно, синьо, вълнуващо и още, и още. Цялото време на света няма да ми стигне да опиша това вълшебно късче земя.

Ето няколко кратки, но надявам се полезни съвета как да съчетаете Work and Travel с културните събития, без да нарушавате американското си ежедневие.

cape

Сигурна съм, че карането на колело в началото ви е било малко странно, но вероятно вече сте свикнали. Особено тези от вас, които ползват колелото като средство за придвижване до работното си място. Моят съвет е в почивния си ден да отидете с него до плажа. Сложете два – три сандвича в раницата, хавлия, бански и не забравяйте каската. Няма по-прекрасно нещо от миризмата на океана и ден прекаран върху пясъка. Имате възможност да си починете и в същото време да се включите в някоя активност на плажа.

Другото, което ви вълнува са музиката и концертите. Късметлии сте, защото освен че на Кейпа са много, голяма част от тях са безплатни. Това, от което се нуждаете, са одеяло и удобни обувки, за да не пропуснете танците. Ето от тук може да намерите града, в който се намирате и да изберете концерта, на който ви се ходи.

Продължаваме с музика и танци. Моят съвет е да не пропускате Cape Cod African Dance & Drum – барабани и африканска музика, носеща настроение и зареждаща с нови сили и емоции.

Също така не пропускайте последното цирково представление на CurcuScape, на 18 август в Wellfleet. Запознайте се с цирковите артисти и часа на започване на събитието ето тук.

Разбира се няма да пропусна да спомена Martha’s Vineyard. За тези от вас, които са изпуснали фойерверките по случай 4ти юли, сега е моментът да се насладите на други такива в приятна компания и съвсем безплатно. Събитието е Fireworks at Ocean Park by Sea, а мястото Ocean Park, Oak Bluffs. Това и редица други събития, които предстоят да се случат на този приказен остров, може да откриете ето тук.

11393564_10153380060490775_8656632524699823767_o

Стигнах и до любимото ми място, където оставих сърцето си, а именно Nantucket. Невъзможно е това райско кътче земя да остане подминато. Сигурна съм, че всеки от вас, който е там, осъзнава какъв голям късметлия е. Островът предлага много забавления и активности. Можете с колело да обиколите целия остров, разбира се носейки каска и спазвайки правилата за движение. Снимайте се пред Brand Point Lighthouse и Sankaty Head Lighthouse. Посетете поне веднъж Nantucket Basket Museum, защото това е едно от нещата, с които островът е известен. Можете да посетите и Whailing Museum и след това да отидете на Whale-Watching Trips. Нещата, които можете да правите в свободното си време са много и ето от тук може да изберете най-подходящото за вас.

Снимайте се и се наслаждавайте на лятото си на Кейпа. Ще се радваме да споделите своите снимки и преживявания с нас :)

Тагове: , , , , , ,