Ocean city, Maryland – събития през лятото на 2015

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/08/04

Източното крайбрежие е един от най-предпочитаните райони, както за туристи от цял свят, така и за участници в програмата Work and Travel заради топлия климат, разнообразието от забавления и безкрайните плажове. Точно там се намира и Оушън сити, Мериленд, една от най-желаните WAT дестинации. Градът е популярен летен курорт на Средния Атлантик с изглед към океана с често приближаващите брега делфини, чисти плажове и много купони.

След първите изминали месеци, наситени с много положителни емоции, нови запознанства и откриването на различни красиви части от градчето, със сигурност вече си разбрал и за културния елемент на програмата. Сега е времето, в което можеш да се социализираш, като посетиш различни мероприятия, свързани с историята, културните събития и общността на Оушън сити.

Ето част от събитията, които по наше скромно мение си заслужава да посетиш.

ocean-city-md-4th-of-july

Предстоящи събития:

  • Movies on the beach

Задължително носи със себе си плажен стол или хавлия, за да се насладиш максимално на филмите, които ще имаш възможността да гледаш на плажа. Ако се чудиш кой филм да избереш, то тук можеш да видиш предстоящия график.

Кога?: Всяка сряда от 03 юни до 26 август точно в 20:30 ч. пред Carousel Hotel, 118th Str. и всеки понеделник и петък от 22 юни до 07 август точно в 20:30ч. на 27th Street Beach.

  • OC Beach lights

Висока колкото 5-етажна сграда надуваема сфера предоставя невероятен спектакъл с визуални ефекти, осветление, видео и аудио продукция, която е с видимост по цялата дължина на пешаходната алея. Всяко шоу е приблизително около 8 минути.

Дати: 2, 9, 16, 23, 30 август и 6 септември, 2015 г.

Прожекции: 21:30 ч., 22:00 ч., 22:30 ч.

  • Sunset park party night

Наслади се на безплатен концерт, докато гледаш залеза над остров Wight Bay, разположен в близост до Ocean city. Събитието започва в 19:00 ч. и ще продължи до 21:00 ч., всеки четвъртък от 02 юли до 27 август.
Графика можеш да намериш тук.

  • Skate competitions

Гледай невероятните умения на местните скейтбордисти и то напълно безплатно в Ocean Bowl Skate Park, 3rd Street & St. Louis Avenue.

Състезанията ще се проведат на 11 август от 15:00ч. до 18:00ч.

  • OC Sandfest 

Наблюдавай професионални пясъчни майстори, които създават произведения на изкуството.

Адрес: N. DIVISION STREET BEACH
Дати: 24 – 30 август

1358

  • Labor day weekend art & craft show

Посещавайки това събитие ще намериш уникални ръчно изработени подаръци и предмети от бита, направени от най-различни и интересни материали.

Адрес: CONVENTION CENTER, 40TH STREET
04 – 06 септември, 10:00 – 17:00ч.

  • Sunfest 

Времето е прекрасно и има много неща, които можеш да правиш през свободния си ден, затова задължително трябва да посетиш един от най-големите фестивали в Ocean city. Наслади се на четири забавни дни с вкусни храни, изкуства и музикални забавления.

Всичко това можеш да откриеш в Inlet Lot, в южния край на известния Boardwalk на 24 – 27 септември.

  • OC Bikefest

Ако си любител на високите скорости, скъпите и мощни мотори, то това събитие е точно за теб! През тези няколко дни ще се насладиш на многобройните пристигащи мотоциклети, като известният Harley Davidson, Honda и много други.

Събитието се провежда между 17 – 20 септември.

Подробна информация за провеждането на всички събития можеш да откриеш на този сайт.

Желая ти едно чудесно лято, изпълнено с много слънце и приятни емоции!

Тагове: , , , , ,