Рецепта за невероятно лято в Destin, Флорида

Work and Travel, Събития в САЩ 2016/07/06

Не стигат думите, с които да се опише Дестин. Не стигат и четири месеца, в които да посетиш всички възможни места за забавления!

Разбира се, винаги е вариант цялото си свободно време да прекараш на плажа, за да хванеш тен, но ако искаш да се впуснеш в луди забавления и да се заредиш с положителни емоции, то задължително трябва да посетиш поне едно от събитията, които ще се проведат това лято в Дестин.

Destin_studentska_brigada

Family Comedy Improv Show

Всеки петък и събота от 20:00 ч. в периода от 27 май до 12 август можеш да се забавляваш с импровизираното comedy шоу, в което публиката „помага“ с идеи за сюжета, действието и героите. Не забравяй да закупиш билета си предварително.

Nighttime Educational Beach Walks

Нощни образователни разходки по плажа, които са опит да се защити популацията на морските костенурки в залива. Тези събития са безплатни и всеки, който има желание, може да се включи. Разходките започват в 21:00 ч. и  включват 30-минутна ориентация. Отворени са за максимум 20 души всяка вечер, а участниците в тях изследват Okaloosa Island и Destin. Можеш да се присъединиш всеки понеделник и сряда до края на октомври.

turtles_destin_fl_studentska_brigada

Monthly Movie Night

Всеки трети вторник на месеца в Destin library се провежда Movie Night. Филмите, които ще бъдат излъчвани, са такива, които не се прожектират в стандартните кина и трудно могат да бъдат намерени. Това означава, че можеш да гледаш най-вече независими или документални филми, а от време на време и чуждестранни продукции. Входът е безплатен, но местата са ограничени до общо 30 и са на принципа „first come, first served“.

Bart Rockett Magic Show

За почитателите на магията шоуто на Bart Rockett трябва да е под номер 1 в must-see списъка им. Това не е просто „магическо шоу“ и Bart Rockett не е просто „магьосник”, а уникален артист, който със своите магии, илюзии, вентрилоквизъм и комедия забавлява милиони зрители по цял свят. Билетът за шоуто струва $29.95, ако се поръча онлайн, а за студенти организаторите предлагат $5 намаление. Повече информация можеш да откриеш на сайта на шоуто.

4th of July Celebrations

За 6-та поредна година по случай Деня на независимостта в Дестин ще се проведе Smoke on the Coast Festival. В навечерието на празника, на 3 юли, много ресторанти  в града ще приготвят чудесни барбекю ястия, които всеки ще може да опита и оцени.

На 4 юли пък празненствата ще започнат от сутринта. Red, White, and Baytowne ще предложи на посетителите по крайбрежието много забавления за децата, улични изпълнители и музика на живо през целия ден. Вечерта ще завърши с шоу от фойерверки, които ще светнат в небето в 21:15 ч.

Fourth of July_Destin_Work_And_Travel

Fat Tuesday Parades

Всеки вторник вечер през юли и август между 19:00 и 23:00 ч. се провежда парадът The Fat Tuesday. Всеки желаещ може да присъства, а за веселбата със своите изпълнения на живо ще се грижат FuZion Band и Village Brass Band.

Gulf Coast Sportsman Seminar Series

Риболовът е едно от любимите занимания както на местните, така и на туристите в Дестин. Градът е известен като най-щастливото рибарско селище в света, което означава, че един ден, прекаран там, никога не е скучен. Семинарът е посветен на обучение как да хванеш местните видове риба. Събитието се провежда всеки първи вторник от месеца от 18:00 до 20:00 часа на легендарния морски шоурум в подножието на Mid Bay Bridge. Това е чудесна възможност да получиш най-добрите съвети и трикове от местни специалисти. Входът е безплатен, а организаторите са осигурили храна и напитки за посетителите. Повече информация за събитието можеш да получиш тук.

Red White and Blue Celebration

На 7 юли от 19:00 до 21:00 ч. можеш да наблюдаваш авиошоу с класически бойни самолети, използвани от американската армия през Втората световна война.

airforce-destin-florida-work-and-travel

Rock the Docks Concert

На 9 юли любителите на живата музика ще могат да се насладят на още един безплатен концерт с участието на Deja Vu Band, който ще започне в 19:00 ч. и ще продължи до 21:00 ч. Мястото на събитието отново е Destin Harbor.

30th Annual Sandestin Triathlon

Едно от най-големите спортни събития в северозападната част на Флорида е триатлонът, който включва повече от 700 състезатели всяка година. Състои се от половин миля плуване в Мексиканския залив, 20 мили конна езда по брега и 4 мили бягане. Датата е 20 август, а мястото – Sandestin Golf and Beach Resort.

Това са събитията, които ще се проведат това лято в Дестин. Ако ти се струват недостатъчни за авантюристичния ти дух и искаш още купон и забавление, не забравяй, че винаги можеш да отскочиш до Маями.

Забавлявай се, създавай приятелства и спомени и не забравяй да споделяш снимки с нас, за да преживяваме заедно с теб невероятното ти лято!

Тагове: , , , , , , , ,