Рецепта за невероятно лято в Egg Harbor, Уисконсин

Work and Travel, Събития в САЩ 2016/07/04

Лятото е в разгара си. Вече свикна с мисълта, че приятелите ти са на другия край на света и че си напълно самостоятелен. Най-хубавото е, че се справяш с работата и ти доставя удоволствие. Тук е моментът да споменем, че полезното трябва да се съчетава с приятното. А под приятно разбирай смисъла на Work And Travel - срещата ти с американската култура и начин на живот.

Сигурни сме, че вече успя да посетиш доста от интересните места в Egg Harbor и околността. В следващите редове обаче сме събрали няколко събития, посещенията на които гарантират весели моменти и незабравими спомени от твоето американско лято.

Egg-Harbor-Wisconsin

Harbor View Park Concerts

Известният и красив парк Harbor View Park ежегодно приютява известни местни певци и музикални групи, които изнасят концерти под звездите. Програмата тази година включва гост-изпълнители всеки четвъртък. Не се стряскай, ако за първи път виждаш имената на повечето от тях – хубаво е човек да опознава нови неща и да открива нови светове. Ето и програмата на Harbor View Park Concerts:

July 7, 2016 Small Forest

July 14, 2016 Mighty Mouth

July 21, 2016 Katie Dahl

July 28, 2016 Birch Creek Jazz Ambassadors

August 4, 2016 Matt Wahl

August 11, 2016 Birch Creek Jazz Ambassadors

August 18, 2016 David and Lynn Music

Peg-Egan-Center-Egg-Harbor-wisconsin-free-concerts

Денят на независимостта

4 юли е паметен ден в историята на САЩ и като такъв винаги се празнува подобаващо и грандиозно. Като участник в Work and Travel програмата и късметлия, притежател на виза, ти ще бъдеш на американска земя на този ден и непременно ще станеш свидетел на тържествата по един или друг начин. Парадът в Egg Harbor по случай празника ще започне в 13:30 ч., а вечерта ще бъде завършена с внушителна и красива заря. Не пропускай да й се насладиш и да станеш част от този важен за американците ден.

Door County Sports & Classic Car show

Ако си любител на автомобилите, непременно трябва да помолиш още отсега за day off на 13 август, защото тогава ще се проведе петото Door County Sports & Classic Car show. Между 10:00 и 15:00 ч. ще имаш възможността да разгледаш десетки спортни и ретро автомобили, разделени в четири категории. Мястото отново е Harbor View Park.

Egg Harbor AleFest

Разочаровани няма да останат и почитателите на бирата, които в средата на септември все още ще са в Egg Harbor. На 17 септември ще се проведе Egg Harbor AleFest (отново напомняме условието за навършени 21 години). Посетителите ще имат удоволствието да опитат над 100 вида бира от над 40 различни пивоварни. За доброто настроение отново ще допринася музикалния фон, този път в лицето на WiFEE и HUZz BAND.

Не спирай да се забавляваш! Не спирай да откриваш нови неща и да се запознаваш с нови хора! Контактите и спомените са това, което ще направи твоята Work & Travel програма повече от незабравима!

Тагове: , , , , , ,