Рецепта за невероятно лято в Incline Village, NV

Work and Travel, Събития в САЩ 2016/07/01

Как да разнообразя студентската си бригада? Това със сигурност е въпрос, който всеки участник в Work and Travel си е задавал по време на лятото си в САЩ.

Несъмнено културният аспект на програмата е неизменна част от пребиваването ти на другия континент. Но къде да отида? Какви събития мога да посетя през свободното си време? Това са все въпроси, на които отговор можеш да получиш в следващите редове.

Сгушено покрай северните брегове на езерото Тахо, Incline Village предлага вълнуващи дейности през цялото лято.

Lake Tahoe_studentska_brogada

Sunset Friday Kayak Tour In Lake Tahoe

Това пътуване с каяк е прекрасен начин да приключиш натоварения си ден. Предлага се всеки петък, както и други дни от седмицата, но с предварителна резервация, с минимум 4 човека. Всичко започва по залез, когато небето сменя цветовете си и звездите леко започват да се показват една по една. Мястото е Tahoe Vista Recreation Area от 3 юни до 30 септември 2016, от 18 до 21 ч.

Adventure Sports Week

Предизвикай себе си! Това е събитие за ценителите на свежия въздух, чистата вода и високия адреналин. Събитието ще продължи 10 дни от 17 юни до 26 юни 2016 в Tahoe City. Осем различни състезания ще се провеждат през деня, а късните часове ще бъдат посветени на забавления като концерти на живо, филмови премиери и вечери на езерото.

Burton Creek Trail Run

Маратонът ще започне на 19 юни и ще се проведе между 08:00 и 12:00 ч. в Burton Creek State Park близо до Tahoe city. Трасето е добро и предлага невероятни гледки на борови горички, ливади и рекички.

Burton_creek_trail_run_studentska brigada

Music on the Beach-The Wrinkle

Мястото е Kings Beach State Recreation Area, датата е 24 юни, а часът – от 18:30 до 21:00. Събитието предлага безплатни музикални изпълнения на живо на красивия северен бряг на езерото Тахо.

Summer MusicFest

Любителите на живата музика могат да станат част от този фест, който ще се проведе в периода между 3 и 10 юли в Incline Village. Участие ще вземат много изпълнители, които ще свирят на китара, цигулка и обой.

Lake Tahoe Shakespeare Festival

Представи си, че пръстите на краката ти са заровени в пясъка, хубава храна и напитки са на една ръка разстояние и ти се забавляваш с приятели, докато залезът над езерото Тахо огрява лицето ти. Това не са просто мечти. Това е фестивалът, който можеш да посетиш в Sand Harbor State Park. Представленията можеш да гледаш почти всеки ден между 8 юли и 21 август от 10:00 ч. и 19:30 ч.

Lake_Tahoe_Shakespeare_Festival_studentska_brigada

Wanderlust Yoga & Music Festival

Фестивалът ще се проведе в Squaw Valley между 14 юли и 17 юли. Предлага множество дейности, от които можеш да избираш – йога, медитация, музика, изкуство.

Lake Tahoe Concours d’Elegance Wooden Boat Show

Стани част от 44-ия конкурс за дървени лодки на езерото Тахо на 12 и 13 август. Ако цениш красотата и изкуството, то състезанието на над 85 от най-добрите лодки в Северна Америка определено ще ти хареса.

Lake Tahoe Autumn Food & Wine Festival

За поредна година фестивалът ще се проведе в периода 9-11 септември в Northstar California. Събитието е добър повод да се съберете с приятели и да се полюбувате на добрата храна, както и на напитките, които фестивалът предлага, в случай че вече сте навършили 21 години.

Lake_Tahoe_festival_studentska_brigada

World Concert for Peace featuring Todo Mundo

Концерт под мотото за световен мир с участието на прочутата банда от Сан Диего Todo Mundo ще се състои на 10 септември в Sand Harbor от 18:30 до 21 ч. Събитието ще повдигне духа ти и ще те накара да затанцуваш под звездите. Подгряващи изпълнения ще направят местни соул блус изпълнители.

Проверявай редовно културния календар на Incline Village, за да не пропуснеш събитие, за което винаги си мечтал. Студентската бригада не е само работа. Парите идват и си отиват; спомените, познанствата и историите обаче ще бъдат винаги с теб. Създавай ги – ще се радваме после да ги споделиш с нас.

Тагове: , , , , , , , , ,