Рецепта за невероятно лято в Ocean City, MD

Work and Travel, Събития в САЩ 2016/06/22

Оушън сити през лятото е определено различен. Жегата е доста по-осезаема, а плажовете и хотелите – много по-пълни. Оживлението се отразява и на всички участници в програмата Work and Travel. Времето минава неусетно в работа, плаж, шопинг и забавления.

Градът е известен с бурния си нощен живот, многото барове и заведения. Летният сезон тепърва започва, а с него и едни от най-популярните и посещавани културни мероприятия.

Как да разнообразиш ежедневието си в града на забавленията ще разбереш в следващите няколко реда :).

Ocean_city_beach_work_and_travel        Beach Lights Spectacular

Светлинно шоу с невероятни визуални ефекти, което можеш да посетиш всяка неделя от 28 май до 28 август.

Movies on the beach

Предстоящата програма и какви филми ще имаш възможността да гледаш можеш да видиш тук. Не забравяй да вземеш със себе си одеяло и вкусна напитка!

Family Beach Olympics

Всеки вторник вечер ще се състоят състезания, в които можеш да се включиш или да наблюдаваш между 18:30 и 20:30 ч. на 27-ма улица.

ocean city_work and travel

July 4th Concert & Fireworks

В този ден се отбелязва Денят на независимостта на САЩ. Съпътстван е от много фойерверки и страхотна музика, на която ще можеш да се насладиш от 20:00 до 22:00 ч.

Sundaes in the park

Събитие, което събира малки и големи, за да сътворят свое собствено сладоледено изкушение през юли и август. За да разбереш в кои дни и часове ще се проведе, можеш да посетиш официалния сайт на града.

OC Sandfest

Наблюдавай професионални пясъчни майстори, които създават произведения на изкуството от 24 до 30 август на адрес N. Division Str. Beach.

ocean city_work and travel

Labor day weekend art & craft festival

Това събитие е за всички шопинг маниаци, които ще намерят невероятни ръчно изработени сувенири и предмети от бита, и то на доста изгодни цени. Подаръци за близки и приятели можеш да закупиш на 2, 3 и 4 септември на адрес 4001 Coastal Highway.

OC Bikefest

Ако си истински рокаджия и любител на високите скорости, не пропускай да видиш едни от най-скъпите и уникални мотори от всички части на света! Мотосъборът е между 15–18 септември.

Sunfest

Ако ти е трудно да се разделиш с невероятния Оушън сити и след броени дни се прибираш към България, то не пропускай да посетиш един от най-големите фестивали, които се организират в щата Мериленд през последната седмица от септември. Обещавам, че ще е много цветно и забавно!

Подробна информация за провеждането на всички останали събития можеш да откриеш на сайта на града.

Не забравяй да събираш приключенията си в снимки, спомени и истории!

Тагове: , , , , , , ,