Рецепта за невероятно лято в Wisconsin Dells

Work and Travel, Събития в САЩ 2016/06/27

Ако твоята студентска бригада те е отвела в Wisconsin Dells и вече ти се иска да направиш нещо различно в свободното си време, продължавай да четеш. Събери група приятели, вземи доброто си настроение и виж нашите предложения за едно невероятно лято в Уисконсин.

Photos courtesy of Wisconsin Dells Visitor & Convention Bureau or WDVCB

Фестивали

Baraboo’s Big Top Parade & Circus Celebration

Baraboo, July 23-24, 2016. Много циркови артисти, car show, базар и много други забавления ще посрещнат гостите на четвъртия Big Top Parade тази година. Той ще се проведе на 23 и 24 юли в Baraboo. Събитието обещава да бъде много зрелищно, така че ако търсиш различно преживяване и искаш да изживееш истински културен обмен, то освободи си последния уикенд на месец юли.

National Mustard Day

Middletown, August 06, 2016. Да, в Уисконсин наистина имат Музей на горчицата и наистина празнуват Националния ден на горчицата. Тази година празникът ще бъде отбелязан на 6 август с много музика, забавления, free hot dogs и, разбира се, дегустация на горчица.

Wo-Zha-Wa Fall Festival 

Wisconsin Dells, September 16-18, 2016. Това е фестивал, с който се отбелязва началото на есента. Какъв по-добър начин да отпразнуваш края на дългото и изпълнено с емоции лято! Ако все още се намираш в Делс между 16 и 18 септември, можеш да се включиш в парада или полумаратона, да послушаш хубава музика на живо или просто да разгледаш базара.

EP-709089991

Музика

В случай че си почитател на музиката и си готов да отделиш 2 свободни дни и известна сума пари, Чикаго може да ти предложи незабравими преживявания със световноизвестни изпълнители. Част от тях можеш да видиш по-долу, а пълен списък на всички събития ще откриеш тук:

Coldplay 

Място: Soldier Field Stadium. Дата: 24 юли 2016. Цените на билетите започват от $46.50.

Drake & Future 

Място: United Center. Дата: 27 юли 2016. Цените на билетите започват от $101.

Pitbull 

Място: United Center. Дата: 16 август 2016. Цените на билетите започват от $47.

Lauryn Hill

Място: Ravinia Festival. Дата: 1 септември 2016. Цените на билетите започват от $81.

maxresdefault

Както най-вероятно вече знаеш, Wisconsin Dells е изключително оживен през цялото лято. Това означава, че градът предлага много и различни възможности за прекарване на свободното време. Списък с всички тях можеш да намериш тук. Изборът е огромен, а от теб зависи колко от тях ще успееш да посетиш.

Не забравяй, че освен средствата, които си заработил, можеш да се прибереш в България и с много спомени и зареден с положителни емоции. Отделяй време за почивка и забавление, а ние ще очакваме с нетърпение да чуем всички истории, които имаш да ни разкажеш.

Тагове: , , , , , ,