Стани посланик на Air France – KLM – участник Алберто Дука

Work and Travel, За Orange, Пътуване след WAT, Самолетни билети 2015/09/07

„….Знаех и за играта Стани посланик и реших, че това е чудесна възможност да посетя и Париж след края на програмата и да разгледам Дисниленд“ – виж разказа на Алберто, с който участва в играта Стани посланик на Air France - KLM.

„Тази година много неща ми се случват за пръв път  – за пръв път участвам в програмата Work and Travel,  за пръв път пътувам със самолет и за пръв път ще посетя Америка. Избрах КЛМ за авиокомпания, с която да летя, защото бях чувал много добри отзиви за нея от мои приятели, които вече са участвали в програмата и са пътували с КЛМ. Освен това знаех и за играта Стани посланик и реших, че това е чудесна възможност да посетя и Париж след края на програмата и да разгледам Дисниленд (ако спечеля една от наградите разбира се).

wat-alberto-duka-airport

Отидох на летището точно 2 часа преди полета, според инструкциите. Нямах очаквания, не ме беше страх, но мога да кажа, че малко или много се вълнувах. Първия полет мина неусетно, докато се качих на самолета и правя снимки от въздуха се приземихме. На летището в Амстердам имах малко време да разгледам, но бързо дойде време за полета до Вашингтон.

Самият самолет за този полет беше много по-голям. Полетът беше навреме и нямаше никакво закъснение. Настаних се, мястото беше удобно. Почти веднага ни сервираха обяд, който бе много вкусен. Докато гледах най-новите филми и поиграх на няколко игри нусетно са изминали 10 часа и беше време да се приземяваме. Гледката над Вашингтон беше уникална и не може да се предаде дори и с най-добрите снимки. Кацането беше леко, учудих се как такава голяма машина може да се приземи толкова плавно, но явно пилотът беше професионалист. Странно, но винаги съм си мислел, че ще ме е страх от турболенция, но по време на полета бях много спокоен, просто следвах инструкциите, които пилотът даваше и всичко мина добре.
wat-alberto-duka-in-the-air

Сега планувам екскурзия до Бостън и Филаделфия и след това ми предстои обратният полет отново с КЛМ. Ако не спечеля наградата и не пътувам до Париж, със сигурност ще искам да остана в Амстердам, за да разгледам града.“

Тагове: , , , ,