Стани посланик на Air France – KLM – участник Грета Стефанова

Work and Travel, За Orange, Пътуване след WAT, Самолетни билети 2015/09/07

Разказът на Грета за нейното пътуване с Air France до страната на неограничените възможности.

„Bon Voyage! Моят първи полет… Вълнения, трепети, страх от високо и страх от неизвестното. Всички тези мисли на куп се блъскаха в главата ми до деня, в който трябваше да летя до Америка. Първото ми качване на самолет и то до толкова далечна дестинация, стигайки единствено с прелетяване над океана.

Wat_Greta_Stefanova

Прeкачването трябваше да се осъществи в Париж. И ето първа спирка „Aeroport Charles de Gaulle”. Всичко ми се струваше толкова огромно и плашещо, но слава богу мина по план.

Аз и моята приятелка Изабела, с която заминахме, бяхме очаровани от прецизността на авиокомпанията, с която летяхме. Почувствахме се истински обгрижвани и глезени. Постоянно ни питаха дали имаме нужда от нещо и ни сервираха храна и напитки. Дори ни дадоха одеалца и възглавнички, с който полетът да е още по-комфортен и приятен. За да не скучаем имахме възможността да слушаме музика и да гледаме филми. Полетът премина неусетно и беше толкова невероятно, че можех да летя до последната точка на света. Забравих страховете си, запазих одеалцето си и с него ходя на плаж.

Wat_Greta_Stefanova_airplane_food

Тагове: , , ,