Време е за разпродажби или от къде да пазаруваш след Work and Travel

Work and Travel, Пътувания 2017/08/30

Кой е несъмнено един от най-любимите моменти от Work and Тravel лятото ти в САЩ? Да, точно така – пазаруването! Oсобено сладко е, когато си заслужил тази шопинг терапия със собственоръчно изкараните ти пари!

Краят на лятната ти програма със сигурност е най-подходящият момент за тази дейност. След като, разбира се, си направил добра сметка на спестявания си, ще ти дадем предложения за най-добрите покупки, с които можеш да се зарадваш!

work-and-travel-sales

Какво и от къде?

Безспорен факт е, че в днешно време всички сме пряко свързани с компютъра, телефона и всички останали средства за общуване, и въпреки че у нас имаме достатъчно богат избор за техника, то тази в Щатите може да се открие на по-изгодни цени, както и в по-богата гама от продукти и нови модели. За да бъде по-лесно да се ориентираш правилно в избора си, можеш да разгледаш предложенията за добри back to school разпродажби в тези препоръчани от нас сайтове: www.newegg.com, www.intl.target.com и със сигурност не изпускай да разгледаш предложенияна на www.bestbuy.com – лично препоръчан и доверен източник!

А добре познатият Wallmart ти предлага специална селекция Back to school sales, в която освен техника, можеш да откриеш и други намалени стоки.

Как?

Другa важна стъпка при избора на техника от САЩ, е да се увериш, че електрониката работи с Европейските стандарти за мощност на тока. Предварително провери максималната мощност, на която уредът работи, а ако се намираш във физически магазин, можеш да помолиш консултанта, който ти помага в избора, да се съобрази с това, че стоката ще се използва извън територията на САЩ. Ако все пак си си донесъл техника, която работи на по-нисък волтаж – има спасение! Нарича се преобразувател за ток и може да се намери лесно (все пак този вариант е препоръчителен само за елекрически уреди с по-малка консумация на ток, като сешоар или преса за коса).

wokr-and-travel-shopping-delivery

Когато вече имаш набелязана цел и бъдещата продобивка е влязла под кожата ти, не забравяй все пак да провериш и ценовите оферти за същия артикул в www.ebay.com и www.amazon.com. В случай, че решиш да направиш поръчка от тези сайтове – то имай предвид времето за доставка, което обикновено е от 2 до 4 седмици на територията на САЩ. Ако все пак вече си направил поръчка от там, но дългоочакваната пратка все още не е при теб – то увери се, че има кой да я изпрати към България, а ти предварително си му предоставил точен адрес и между $50-80 за доставка.

Нещо важно при пренасянето на техниката – по време на полет си длъжен да изключиш напълно мобилните си устройства, но при проверката на летището се увери, че лаптопът ти има батерията, тъй като ще бъдеш помолен да го включиш, като превантивна мярка за сигурност на устройството. В противен случай е възможно то да бъде конфискувано.

Нещо полезно и за почитателките на истиснкия шопинг и големите пред-есенни намаления на дрехи и козметика – не пропускайте да разгледате www.tjmaxx.tjx.com – отново лично препоръчан и много любим, както и www.fredmeyer.com.

A когато не ти остане място от пазаруване, дори във втория куфар – спокойно! И за това сме помислили и ти предлагаме да почершиш идеи как да събереш максимално количество багаж в ограничено пространство.

Тагове: , , , , , ,