WAT a Guide – верният Work and Travel съветник

Work and Travel, Самолетни билети 2013/04/29

Преди десетина години за първи път събрахме полезни съвети за попълването на важните документи по време на Work and Travel програмата. Oттогава мина много време, а полезните съвети, които можем да дадем, се увеличиха неимоверно. Заедно с тях растеше и изданието, промени и формата си, за да е по-компактно и удобно, и се сдоби и със страници на английски, за да е разбираемо за всички.

Work and Travel пътеводител - WAT a Guide 2013

В него споделяме съвети за всичко – от опаковането на куфара, през полета до САЩ, пътуването до работодателя, важните неща, които трябва да направиш на първо място, съвети за откриване на банкова сметка, осребряване на чекове, та чак до полета за връщане към България. Разбира се, не сме забравили множеството важни документи, с които няма как да не се сблъскаш. За да не ти се налага да помниш какво са I-94, SS-5, I-9, W-4 и всички останали – просто вземи WAT a Guide със себе си!

Тазгодишният WAT a Guide вече е достъпен за сваляне от сайта на Orange – разбира се, напълно безплатно и независимо с коя агенция си избрал да участваш, защото най-важното е да имаш приятно и успешно Work and Travel лято!

Тагове: , , , , ,