WAT събития на Cape Cod, лято 2013, част I

Work and Travel, Събития в САЩ 2013/07/10

Едва ли има някой от участниците в Work and Travel, който не е чувал за Cape Cod и островите Nantucket и Martha’s Vineyard. Това са ключови думи към едно невероятно лято с океански приключения, безкрайни плажове и нови приятели. Kleenpersizztutor . Освен WAT участници, регионът привлича и купища туристи с безкрайните си плажове, характерна архитектура и богат културен живот.

В следващите редове ще те запознаем само с част от събитията, които си струва да посетиш.

Събития за WAT участници на Cape Cod, лято 2013

Да започнем с Cape Cod, извесетен с един от най-дългите плажове в Северна Америка – Cape Cod National Sea Shore. Мястото определено е магнетично, а освен това е и пълно със събития по всеки вкус.

Можеш да разгледаш редица изложби в местните галерии или някои случаи направо на плажа. Едно от местата, които си струва да посетиш, за да видиш съвременно изкуство е Cultural Center of Cape Cod в South Yarmouth.

Лятото е времето за безбройни и безплатни концерти на открито буквално във всеки град на полуострова: Falmouth, Harwich, Hyannis, Mashpee, Orleans, Sandwich и Yarmouth. Две от ежегодните събития са Summer Sounds и Free summer concerts, а повече информация за концертите и изпълнителите виж тук.

Събития за WAT участници на Nantucket, лято 2013

Nantucket е малък и спокоен остров, чието име означава далечен остров или остров сред водите. Островът привлича много туристи и студенти през лятото, които определено не скучаят. domain dns info Ето и някои любопитни събития за лято 2013:

Като за начало, можеш да посетиш някой от туровете, които се организират почти ежедневно и са свързани с историята и природата на местността: Natural History Tours, Raven’s History Walk: A Step Back In Time и Historic House Walking Tour. Подробен график на събитията можеш да откриеш ето тук. В същата тематика е и Free Guided Nature Walk Тour на 15-ти юли 2013. Хубавото е, че е безплатен и ще можеш да спестиш някой $.

Да не забравяме и друга забавна част от лятото – купоните и хубавата музика! Всяка събота на острова се провежда Top 40 DJ Night, a всяка неделя Karaoke Night.

И не на последно място -Yoga Festival (12-14 юли) – една невероятна възможност да се запознаеш със световно известни йога инструктори и да се поупражниш.

Събития за WAT участници на Martha’s Vineyard, лято 2013

Martha’s Vineyard е съседен по-голям остров от Nantucket, райско парче земя, известно с приятен климат и прекрасни плажове. Нашите WAT участници и тук няма да скучаят, защото островът предлага:

Tap the Yard 2 (26 юли – 3 август) за всички, които обичат ударни инструменти и най-вече перкусиите. А за любителите на природата и морския живот е Seashore Discovery (29 юли – 2 август).

Интересно събитие за всички, които обичат бирата ще бъде Botany of Beer на 27 юли, където ще се запознаеш с целия процес на създаване на популярното питие -от растението до бутилирането. Ще има, разбира се, дегустации на различни видове – наздраве!

А понеже винаги има нужда от малко спорт малко спорт – Guided Kayak Tour, ще бъде на разположение през лятото.
Още от натоварената програма на острова можеш да откриеш тук.

Попътен вятър, положителни емоции и океански спомени! И не забравяй да споделяш с Orange снимки и преживявания.

Тагове: , , , , , , , ,