Запознай се с Мария – новия член на екипа ни в Благоевград

Work and Travel, За Orange, Пътувания 2014/10/20

Ако си клиент на офиса ни в Благоевград, сигурно вече си се запознал лично с Мария. Тя има зад гърба си две Work and Travel лета, а от месец е член на екипа ни. Неведнъж сме казвали, че можем „да ходим в твоите обувки“, защото всички сме бивши или настоящи участници в най-популярната програма за културен обмен. Нашият маркетинг директор Цвети Христова написа в новия брой на WAT a Story the Magazine, че „През последните 14 години срещнахме хиляди студенти. Техните истории се превръщат в част от нас, защото всеки от екипа ни е минал по този път. Програма Work and Travel продължава само четири месеца, но съкровените спомени от нея остават за цял живот.“ Сигурна съм, че със своята неизчерпаема енергия, заразителна усмивка и натрупан опит Мария ще помогне на много от вас да напишат своята успешна история и да преживеят прекрасни моменти. Нека сега тя ви се представи с отговорите си на редакторските „8 въпроса“.

Коя е Мария в 5 думи?

М: Мотивирана, амбициозна, позитивна, общителна и отговорна.

Колко пъти си участвала в WAT и какво си работила?

М: В програмата съм участвала 2 пъти. Работодателят ми и двата пъти беше Hyatt Regency Lake Tahoe – хотел, който се намира на брега на езерото Тахо, щата Невада. Ето как започна всичко – с Job Fair в хотел Хилтън София, организиран от Orange. Интервюираха ме двама от мениджърите в хотела. Наеха ме на позицията „сервитьор на плажa”. Всеки ден имах възможността да се наслаждавам на прекрасната гледка към езерото и планината Сиера Невада, получих и много добри препоръки от Hyatt. Срещнах се с много различни и интересни хора. Най-близкият град до нас беше Рино. Сан Франциско и Сакраменто също не бяха особено далеч.

Кое е най-интересното място, което посети, и какво те впечатли най-много в САЩ?

М: Първата година посетих Сан Франциско, Лас Вегас и Six Flags. Също така имахме възможността да подкрепим българския мъжки национален отбор по волейбол в мача им срещу САЩ, който се проведе в Рино. Беше невероятно преживяване.
По време на второто ми WAT лясто посетих отново Лас Вегас и Сан Франциско, но пътувах и до Маями, Пуерто Рико и Бахамите. Най-запомнящото се място за мен ще остане Лас Вегас. Бих искала да ви разкажа защо, но… What happens in Vegas stays in Vegas. :)
Сан Франциско също е град с особено голям чар. Гледката към Голдън гейт (Golden Gate) е невероятна. Посетих също Юниън скуеър (Union Square), Рибарският кей (Fisherman’s Wharf), Експлораториумът.

Как минаха първите ти работни дни при нас?

М: Първите ми дни минаха в обучение. В Orange се чувствам като у дома си. Радвам се, че попаднах в един страхотен екип, с койтo се разбираме чудесно и се надявам това да остане така и занапред. Както някой беше казал „Прави това, което обичаш, и няма да имаш нито един работен ден“. Пожелавам го на всеки.

Какво очакваш от работата си в Orange?

М: От работата си в Orange очаквам да се запозная с много млади хора, които искат да пътуват и са готови за приключения. Очаквам с нетърпение новите WAT участници, на които да разкажа за моите незабравими лета в САЩ. Всъщност вече успях да го направя за новите ни студенти.

Какво обичаш да правиш през свободното си време?

М: Свободното си време обичам да прекарвам със семейството си. Също така обичам да пътувам и опознавам нови места.

Как се промени животът ти след участитето ти в WAT?

М: Благодарение на участието ми в WAT се срещнах с екипа на Orange, без който това нямаше да се случи. Програмата ми даде възможност да усъвършенствам говоримо английския си език. Посетих много интересни места. Запознах се с различни и интересни хора. Програмата ме направи по-самостоятелна и по-отговорна.

Доста хора мислят, че участието в WAT е непостижимо. Какво би им казала?

М:  Мога да кажа на хората, които мислят, че това е непостижимо – Dreams come true if you believe. Заповядайте в нашите офиси, за да разберете как. :)

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,