Посещение на EU Business School Barcelona

Образование в чужбина 2017/12/01

EU Business School e бизнес университет с два кампуса в Швейцария, един в Германия и един в Испания – Барселона. Признат е международно и е акредитиран от не един държавен университет във Великобритания.

Сред предимствата му са практическата насоченост, връзките с множество индустрии и директния достъп до светилá в политическия и бизнес живот на световно ниво.

Програмите на университета се преподават на английски език и са както бакалавърски, така и магистърски – фокусирани главно върху бизнес направлението, сред които – бизнес администрация, маркетинг, финанси, комуникации и медия, международни икономически отношения, управление в туризма и други.

В началото на ноември месец имах възможността като представител на ORANGE – партньор на EU Business School, да посетя кампуса в Барселона, където отидох с високи очаквания и не останах разочарована. Новата сграда, разположена в сърцето на бизнес центъра на Барселона е впечатляваща с удобната си локация, модерен вид и модерна материална база, които предоставят възможност за достъпно практическо висше образование, което да постави основите на предприемаческата кариера на множество международни студенти.

Посещението ми ме накара да осъзная ценността на подобен тип образование – най-вече възможността да се учи от практици, които преподават освен заради академичните си постижения, така и заради постигнатите кариерни успехи. Имайки подобен извор от знания и умения, човек трудно може да избяга от развитието на умения, които го правят конкурентоспособен, предприемачески ориентиран и дигитално “в час” с времето, което се променя ежедневно.

Освен, че оцених предимствата на университета, се влюбих и в града, датиращ от толкова години и все по-жив, уреден, весел, предоставящ множество възможности, много усмивки, слънчеви дни и романтична атмосфера.

 

Повече за кампуса, резиденцията, програмите и изискванията за кандидатстване, можете да разберете от сайта на университета: https://www.euruni.edu/ , както и на безплатна консултация в някой от нашите офиси в страната. Къде са те, можете да разберете на: https://orange.bg/contacts

 

Тагове: , , , , , ,