Как да разнообразиш студентската си бригада в Old Orchard Beach, Maine

Work and Travel, Събития в САЩ 2015/07/26

Притихнали лунапаркове, затворени мотели и заведения, разбиващи се мразовити, ледени вълни в пустия бряг, празни улици, студ и сивота. Така би изглеждал Old Orchard Beach, ако решиш да го посетиш през зимата. Но ако си решил да прекараш лятото си там, като участник в Work and Travel, ще видиш един прекрасен летен курорт, изпълнен с живот и забавления.

Old-Orchard-Beach-sign

Почти е невъзможно да не успееш да намериш забавление, подходящо за теб в градчето, предлагащо дъъъълга плажна ивица, с бял пясък и синя вода, множество ресторантчета, увеселителни паркове и безброй събития, планувани за забавление и развлечение на всички посетители.

Ако си един от многото предпочели именно най-североизточния щат за своето Work and Travel лято и се чудиш какво да правиш в свободното си време, то ние сме ти подготвили списък с предложения:

  • Old Orchard Beach Pier – Безспорно най-емблематичната забележителност е кеят, който съществува повече от 100 години. Той се е превърнал в туристическа забележителност, която привлича с магазинчетата за сувенири, места за хранене, нощен клуб и организираните събития като концерти, улични танци, панаири и други.

Old-Orchard-Beach-Pier2

  • Fireworks In The Square – June 25th – September 03th – Наслади се на феерията от цвят, красота и лятно настроение на плажа, близо до кея всяка четвътък вечер от 25 юни до 3 септември.
  • Free Concerts in Memorial Park July 30 and August 6 – Преди цветното шоу от фоерверки всеки четвъртък можеш да посетиш безплатните концерти в Veteran’s Memorial Park. Заеми своето място на пейка в парка и се насплади на музиката на местните музиканти. Концертите започват в 18:00 часа.
  • 27th Annual Festival of Lights and Illumination Night – August 1st – Стани част от годишния фестивал на светлини, музика и храна. Повече информация за събитието можеш да откриеш тук.
  • 32nd Annual Beach Olympics – August 14th – 16th – Винаги има нещо, случващо се в Old Orchard Beach през лятото. Едно от най-веселите събития e именно Annual Beach Olympics. Три дни изпълнени с луди състезания като: състезание с раци, ядене на сладолед, балони от дъвки и състезания по събличане и обличане. Правене на пясъчни замъци, турнир по плажен волейбол, мини голф и още много други заваления, в които можеш да вземеш участие.
  • Annual 5k Race – August 15th – Събитието миналата година успява да събере $9,000 за завършващите гимназисти в градчето. Тази година има за цел да надвиши тази сума. Включи се в 20то годишно състезание и стани част от една чудесна кауза.
  • Challenge Maine USA – August 30th- Събитието има за цел да предизвика едно незабравимо изживяване. Ако не се чувстваш достатъчно готов да се включиш в трите предизвикателства, то можеш да станеш доброволец. Да, точно така, стани доброволец! Събитието ще има нужда от помощ в различни аспекти, за да премине организирано и безпроблемно. Вземи свои приятели и колеги и заедно се впуснете в предизвикателството. Пълната информация за събитието ще откриеш тук.

Old-Orchard-Beach-Challenge

  • 7th Annual New England Parkinson Ride – September 12th – Присъедини се към 7-мите годишни състезания в Old Orchard Beach. На твое разположение ще бъдат 4 различни трасета, подходящи за всички възрасти. Всичките състезания започват и свършват в „The Ball Park“, където целият ден ще бъде изпълнен със забавления – храна, напитки, игри и музика. Ако не можеш да караш велосипед няма проблем – доброволците също са добре дошли! Или просто доведи приятели, за да подкрепите тази прекрасна кауза. 100% от парите, спечелени на събитието, отиват за The Michael J. Fox Foundation, която е посветена в намирането на лек за болестта Паркинсон.

Посещение на увеселитен парк, отдих на плажа, наблюдаване на китове, риболов, каране на кану…Всичко, изброено до момента от мен, е една малка част от възможностите, които ти предлага прекрасният Old Orchard Beach. Детайли за тези и други събития можеш да видиш тук.

Old-Orchard-Beach-card

Ние те съветваме да отделиш повече време за забавления и културни мероприятия, по време на твоето WAT лято.

Каквото и да предпочетеш не забравяй да го запечаташ със снимки, за да можем и ние да станем част от него… макар и виртуално :)

Тагове: , , , , , , , ,