Стани посланик на Air France – KLM – участник Изабела Банчева

Work and Travel, За Orange, Пътуване след WAT, Самолетни билети 2015/09/07

„Bon Voyage! 23.05.2015 г. – „Големият ден“ – или този, в който започва осъществяването на голямата ни мечта Work and Travel USA.

Аз и най-добрата ми приятелка – Грета Стефанова, сме на летище София, а чувствата напиращи в нас са неопределени. Щастливи, че ще посетим страната на неограничените възможности и в същото време уплашени до смърт какво ни чака там – в голямата Америка. За полета ни сме избрали, препоръчаната ни от приятели и близки, френска  авиокомпания – Air France. Развълнувани, освен и от самия полет и пристигането ни в крайната дестинация – Америка, бяхме и нетърпеливи да стъпим на „френска земя“ и то не къде да е, а в „Града на любовта“ – Paris.

Wat_Izabela_Plamenova_Bancheva_airport

Oще с излитането на самолета стартираха и емоциите. Аз и Грета се настанихме на отредените места, а мястото до нас остана празно. Не за дълго обаче! След броени минути любезната стюардеса на Air France, доведе нашия съсед по време на полета. И точно това беше първата ни среща с „различното“. Човекът до нас беше цветнокожа дама на възраст около 70 години. От пръв поглед тя започна да ни се усмихва и да любопитства (Как се казваме? За къде пътуваме? С каква цел пътуваме?).

Забавната част започна, когато стюардесите започнаха да раздават най-различни удобства на пътниците (разнообразна храна, възглавнички и одеяла и най-предизвикателното, за някой от пътуващите – алкохолни напитки). С две думи Air France се бяха погрижили „Клиентът да е Цар!“

Wat_Izabela_Plamenova_Bancheva_Airplane

Цветнокожата, мила жена пиеше питие, което приповдигна духа й и всички в самолета се забавляваха с нея, гледайки я и така времето премина неусетно. Последните думи, преди големия момент на кацане бяха „Обичам ви момичета“. И да – бяха отправени към мен и Грета, от милата весела дама до нас!

Wat_Izabela_Plamenova_Bancheva_friends

Никога няма да забравя тази случка и невероятния полет, защото именно полетът е най-важната предпоставка, за да се осъществи едно пътуване. А то, в моя случай, означава сбъдване на една голяма мечта!“

P.S. Пиша този разказ от мечтаното ми кътче – Ocean City.“

Тагове: , , , ,