Вкусен 4-ти Юли

Work and Travel 2015/06/30

Както не веднъж сме ти казвали, за нас е много важно освен порция work през своето лято да получиш и голяма порция от Американска култура. Какъв по-добър начин от това да отпразнуваш един от най-големите американски празници, а именно 4-ти Юли.

cake-4th-of-july

 

Вече ти дадохме съвети и идеи за това как би могъл да отпразнуваш Деня на Независимостта. А днес решихме да ти дадем идея за вкусен сладкиш – американски стил, защото какво е един празник без десерт?

Необходими продукти :

1 ч. Брашно
1 ч. Счукани орехи
½ ч. Разстопено масло
1 пакетче – крема сирене
1 ч. Сладкарска захар
1 картонена опаковка
1-1/2ч. Студено прясно мляко
1 пакетче пудинг ванилия
3 ч. Свежи ягоди
½ ч. Свежи боровинки

 

Начин на проготвяне :

  • В купа смесете брашното, орехите и маслото. Натиснете сместа в намаслена тавичка за печене. Пече се при 350 ° в продължение на 20 минути. Оставяте го да се охлади върху решетка.
  • В купа разбийте крема сирене и сладкарска захар. Отделете половината от разбития топинг и го разпрострете върху вече запечената кора. В друга купа, разбийте мляко и пудинг микс в продължение на 2 минути. Нека престой още 2 минути или докато сместа се стегне.
  • Разстелете слой от новия крем върху крема с к. сирене. Покрива се с останалата част от топингите. Украсете с ягоди и боровинки, за да прилича на Aмериканското знамето. Да се остави да „Отпочине“ в продължение на най-малко 1 час преди сервиране. Рецепта за: 12-15 порции

 

Най-важното след като приготвиш тази вкусотия е да събереш всички твоите чуждедстранни приятели и да си хапнете сладко-сладко!

Не забравяй, събирай всички свои спомени, истории и снимки – ние нямаме търпение да ги чуем и видим.